FOTOT/ Kjo është “Shtëpia e Bardhë Dimërore” e Donald Trump-it

“Mar-a-Lago” është “Shtëpia e Bardhë Dimërore” e presidentit Donald Trump,  e ndërtuar në Palm Beach të Floridës.

Numri 1 i shteti amerikan ka shpenzuar me miliona dollarë për rregullimet dhe dekorimet brenda, që kur e bleu atë në vitin 1985.

Në këtë rezidencë ka një dhomë të veshur me flori, me vlerë rreth 5 milionë dollarë.

Rezidenca e madhe ka 128 dhoma, 6 fusha tenisi, 1 fushë golfi, 1 fushë briketi, pishinë, Spa dhe palestër luksoze.

Aty gjendet edhe plazhi privat, e buzë tij janë 8 kabina.

Në vitin 1995, Trump e ktheu vendin në një resort privat me anëtarë me pagesë.

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/vila-trump-1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/vila-trump-1.jpg","attachment_id":"631314"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/vila-trump-2-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/vila-trump-2.jpg","attachment_id":"631315"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/vila-trump-3-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/vila-trump-3.jpg","attachment_id":"631316"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/Vila-trump-4-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/Vila-trump-4.jpg","attachment_id":"631317"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/Vila-trump-5-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/Vila-trump-5.jpg","attachment_id":"631318"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/Vila-trump-6-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/Vila-trump-6.jpg","attachment_id":"631319"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/Vila-trump-8-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/Vila-trump-8.jpg","attachment_id":"631321"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/vila-trump-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/vila-trump.jpg","attachment_id":"631322"}]
                 Loading...