FOTOT/ Shqiponjat e trajnuara nga kazakët konkurrojnë për t’u shpallur më e mira në gjueti

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Whatsapp

Stërvitësit më të mirë të shqiponjave janë mbledhur në Kazakistan për të konkurruar për shpendin më madhështor dhe gjuetarin më të mirëtrajnuar.

Prej 4 mijë vitesh, kazakët janë marrë me gjuetinë me shqiponja dhe kjo traditë vazhdon ende.

Të rinjtë e kanë përqafuar këtë zakon, sepse e shikojnë si një mënyrë shumë të mirë të lidhjes me të shkuarën.

Rritësit i kapin shqiponjat kur janë zogj dhe i trajnojnë që të gjuajnë dhelpra dhe lepuj.

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Whatsapp
REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/shqiponja-1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/shqiponja-1.jpg","attachment_id":"631230"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/shqiponja-2-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/shqiponja-2.jpg","attachment_id":"631231"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/shqiponja-3-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/shqiponja-3.jpg","attachment_id":"631232"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/shqiponja-4-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/shqiponja-4.jpg","attachment_id":"631233"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/shqiponja-5-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/shqiponja-5.jpg","attachment_id":"631234"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/shqiponja-6-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/shqiponja-6.jpg","attachment_id":"631235"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/shqiponja-7-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/shqiponja-7.jpg","attachment_id":"631236"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/shqiponja-8-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/shqiponja-8.jpg","attachment_id":"631237"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/shqiponja-9-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/shqiponja-9.jpg","attachment_id":"631238"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/shqiponja-10-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/shqiponja-10.jpg","attachment_id":"631239"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/shqiponja-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/shqiponja.jpg","attachment_id":"631240"}]
        
        Loading...
        

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen *