FOTOT/ Ky çift i gjen të dashur njëri-tjetrit për ta mbajtur martesën gjallë

Holli dhe Michael Bell janë aq tolerantë në martesën e tyre, sa i gjejnë partnerë seksualë njëri-tjetrit dhe thonë se kjo i bën shumë mirë lidhjes.

Nëpërmjet aplikacioneve ata gjuajnë çifte të tjera, me të cilët më pas kanë marrëdhënie intime.

Hooll-i dhe Michael-i punojnë si moderatorë radioje dhe pavarësisht se për shumë persona kjo jetesë në çift është e papranueshme, ata këshillojnë që të aplikohet.

Çifti nga Los Angelos-i mendon se të gjithë të martuarit gjuajnë njerëz të tjerë simpatikë, por ndryshimi mes tyre është se ata pasi i gjejnë, marrin atë që duan e nuk mjaftohen vetëm me fantazinë.

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/swinger-6-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/swinger-6.jpg","attachment_id":633246},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/swinger-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/swinger.jpg","attachment_id":633253},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/swinger-1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/swinger-1.jpg","attachment_id":633242},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/swinger-2-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/swinger-2.jpg","attachment_id":633243},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/swinger-3-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/swinger-3.jpg","attachment_id":633244},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/swinger-4-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/swinger-4.jpg","attachment_id":633245},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/swinger-7-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/swinger-7.jpg","attachment_id":633247},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/swinger-8-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/swinger-8.jpg","attachment_id":633248},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/swinger-9-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/swinger-9.jpg","attachment_id":633249},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/swinger-10-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/swinger-10.jpg","attachment_id":633250},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/swinger-11-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/swinger-11.jpg","attachment_id":633251},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/swinger-12-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/swinger-12.jpg","attachment_id":633252}]

3 komente në “FOTOT/ Ky çift i gjen të dashur njëri-tjetrit për ta mbajtur martesën gjallë”

  1. Tirona says:

    Ata nuk po tradhetojne njeri tjetrin, tradheti do te ishte nese ndonjeri nga Ata do te kerkonte ndarjen per perfitime ndaj tjetrin. Ata mbrojne familjen se per kete jon betu ne altarin e martesese, qe ti qendrojme prane njeri tjetrit ne dite te mira dhe te keqija….. ??

  2. LOLA says:

    Sa i mire qenka …..leshator.

  3. vaso says:

    Vajze e turpshme.Tek foto 12 mbulon gjoksin me dore.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen *