FOTOT/ Jeta e mjerë e fëmijëve të braktisur pas rënies së komunizmit në Kiev

Ndërsa Ukraina e ka lënë komunizmin pas, rreth 800 mijë fëmijë janë braktisur dhe u është dashur që të mbijetojnë pa një çati mbi kokë.

Mbijetesa në rrugët e vendit ka qenë shumë e vështirë dhe shumicës prej tyre i është dashur që të prostituojë, të lypë e vjedhë.

Një pjesë e mirë janë bërë shpërndarës dhe konsumues droge.

Fotot e mëposhtme tregojnë jetën e mjerë dhe vuajtjet e fëmijëve të braktisur në rrugët e kryeqytetit ukrainas, Kiev pas rënies së komunizmit.

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/femiejt-ekievit-1-1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/femiejt-ekievit-1-1.jpg","attachment_id":"633900"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/femiejt-ekievit-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/femiejt-ekievit.jpg","attachment_id":"633898"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/femiejt-ekievit-16-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/femiejt-ekievit-16.jpg","attachment_id":"633897"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/femiejt-ekievit-15-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/femiejt-ekievit-15.jpg","attachment_id":"633896"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/femiejt-ekievit-14-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/femiejt-ekievit-14.jpg","attachment_id":"633895"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/femiejt-ekievit-13-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/femiejt-ekievit-13.jpg","attachment_id":"633894"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/femiejt-ekievit-12-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/femiejt-ekievit-12.jpg","attachment_id":"633893"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/femiejt-ekievit-10-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/femiejt-ekievit-10.jpg","attachment_id":"633891"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/femiejt-ekievit-11-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/femiejt-ekievit-11.jpg","attachment_id":"633892"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/femiejt-ekievit-9-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/femiejt-ekievit-9.jpg","attachment_id":"633890"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/femiejt-ekievit-8-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/femiejt-ekievit-8.jpg","attachment_id":"633889"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/femiejt-ekievit-7-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/femiejt-ekievit-7.jpg","attachment_id":"633888"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/femiejt-ekievit-6-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/femiejt-ekievit-6.jpg","attachment_id":"633887"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/femiejt-ekievit-5-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/femiejt-ekievit-5.jpg","attachment_id":"633886"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/femiejt-ekievit-4-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/femiejt-ekievit-4.jpg","attachment_id":"633885"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/femiejt-ekievit-3-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/femiejt-ekievit-3.jpg","attachment_id":"633884"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/femiejt-ekievit-2-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/femiejt-ekievit-2.jpg","attachment_id":"633883"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/femiejt-ekievit-1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/femiejt-ekievit-1.jpg","attachment_id":"633882"}]

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen *