FOTOT/ McGregor kundër Mayweather, duel edhe në luks

Connor McGregor dhe Floyd Mayweather janë dy emra të mëdhenj të boksit në arenën ndërkombëtare.

Së shpejti pritet një duel mes tyre, por këta luftëtarë nuk janë kaq shumë të njohur vetëm për faktin se janë boksierë të respektuar në ring.

Si irlandezi, ashtu edhe amerikani kanë një pasion të madh, atë të të blerit makina, vila dhe bizhuteri të shtrenjta dhe t’ua tregojnë ato me mijëra ndjekësve në profilet e tyre në mediet sociale.

Të dyve u pëlqen jeta ekstravagante, veshjet e bukura dhe të bëjnë shpenzime të çmendura.

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/boksieret-1-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/boksieret-1.png","attachment_id":633935},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/boksieret-2-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/boksieret-2.png","attachment_id":633936},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/boksieret-3-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/boksieret-3.png","attachment_id":633937},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/boksieret-4-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/boksieret-4.png","attachment_id":633938},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/boksieret-5-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/boksieret-5.png","attachment_id":633939},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/boksieret-6-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/boksieret-6.png","attachment_id":633940},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/boksieret-7-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/boksieret-7.png","attachment_id":633941},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/boksieret-8-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/boksieret-8.png","attachment_id":633942},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/boksieret-9-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/boksieret-9.png","attachment_id":633943},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/boksieret-10-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/boksieret-10.png","attachment_id":633944},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/boksieret-11-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/boksieret-11.jpg","attachment_id":633945},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/boksieret-12-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/boksieret-12.jpg","attachment_id":633946},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/boksieret-13-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/boksieret-13.jpg","attachment_id":633947},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/boksieret-14-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/boksieret-14.png","attachment_id":633948},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/boksieret-15-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/boksieret-15.png","attachment_id":633950},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/boksieret-16-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/boksieret-16.png","attachment_id":633951},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/boksieret-17-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/boksieret-17.jpg","attachment_id":633952},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/boksieret-18-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/boksieret-18.jpg","attachment_id":633953},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/boksieret-20-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/boksieret-20.png","attachment_id":633954},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/boksieret-21-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/boksieret-21.jpg","attachment_id":633955},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/boksieret-22-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/boksieret-22.jpg","attachment_id":633956},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/boksieret-23-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/boksieret-23.jpg","attachment_id":633957},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/boksieret-24-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/boksieret-24.png","attachment_id":633958},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/boksieret-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/boksieret.jpg","attachment_id":633959}]

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen *