FOTOT/ Aurela lë Holandën për të protestuar krah Bashës: Jemi këtu për fëmijët tanë (dhe një garë selfie)

Në protestën e PD-së është shfaqur edhe Aurela Basha.

Ajo ka lënë Holandën këtë fundjavë, për të qenë krah të shoqit.

“Bashkë me Aurelën, në shesh, krah mijëra familjarëve të tjerë, për një vend dhe shoqëri më të mirë për fëmijët tanë”, shkruan Basha, i cili ka postuar disa foto nga protesta.

Siç shihet, të gjithë nuk e kanë humbur rastin të bëjnë ndonjë selfie.

Madje edhe kur mbi kokë kanë pasur fjalën “f*ck”.

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/basha-9-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/basha-9.jpg","attachment_id":"635285"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/basha-1-2-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/basha-1-2.jpg","attachment_id":"635286"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/basha-2-2-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/basha-2-2.jpg","attachment_id":"635287"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/basha-5-2-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/basha-5-2.jpg","attachment_id":"635290"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/basha-6-1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/basha-6-1.jpg","attachment_id":"635291"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/basha-3-2-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/basha-3-2.jpg","attachment_id":"635288"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/basha-4-2-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/basha-4-2.jpg","attachment_id":"635289"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/basha-7-1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/basha-7-1.jpg","attachment_id":"635292"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/basha-8-1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/web\/wp-content\/uploads\/2017\/02\/basha-8-1.jpg","attachment_id":"635293"}]
                 Loading...