Kristi Pinderi tërbon demokratët: Make Albania Gay Again…

Disa ditë më parë, gazeta e PD-së, Rilindja Demokratike fliste për një lëvizje të re të quajtur “MAGA, e që përmes së cilës lideri i opozitës Lulzim Basha synon shkëputjen nga politika 27 vjeçare që ka zhgënjyer qytetarët.

Shumë e komentuan “MAGA-n” e Bashës si kopjim të sloganit që Donald Trump zgjodhi gjatë fushatës presidenciale: “Make Albania (America) Great Again”.

Aktivisti i LGBT Kristi Pinderi, i ka dhënë një tjetër kuptim “MAGA-s” duke ngjallur mjaft debat por edhe zemërim në radhët e demokratëve.

“Make Albania Gay Again”, shkruan Pinderi.

Përshtatur në shqip, emri që i jep aktivisti i LGBT-së MAGA-s së Bashës, është: “Ta bëjmë Shqipërinë homoseksuale sërish” duke iu referuar qeverisjes se 8 viteve te demokratëve.

Por në rrjet nuk kanë reshtur ironitë me sloganin e Bashës. Ermir Topi ka modifikuar faqen e parë të gazetës RD dhe ka bërë një tjetër slogan. “Po vjen MALAGA” ( Make Albania Luli, Argita Great Again), shkruan Topi.

REMOTE_ADDR:[]
                 Loading...