FOTOT/ Çfarë ndryshimi për këtë pornostare

Nga aktore filmash porno në një nënë e lumtur dhe pastore, e cila drejton kishën e saj.

Crystal Bassette ka vendosur që ta ndryshojë plotësisht jetën, duke braktisur rrugën si aktore e filmave për të rritur dhe një jetë të çmendur që bënte, duke zgjedhur që tani t’i dedikohet familjes dhe të ndihmojë njerëzit.

Dikur ajo merrte një rrogë prej 300 mijë dollarësh në vit dhe paratë i prishte për alkool, makina sportive dhe vilë luksoze.

Ajo ka qenë protagonistë në 100 filma porno.

Por Crystal gjeti zotin dhe vendosi që të braktiste jetën që bënte.

Ajo ra në dashuri me një pastor, u martua, është nënë e tri fëmijëve dhe ndihmon të shoqin David në kishën që ai drejton.

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/pornostarja-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/pornostarja.jpg","attachment_id":645159},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/pornostarja-1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/pornostarja-1.jpg","attachment_id":645141},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/pornostarja-3-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/pornostarja-3.jpg","attachment_id":645143},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/pornostarja-4-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/pornostarja-4.jpg","attachment_id":645144},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/pornostarja-6-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/pornostarja-6.jpg","attachment_id":645146},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/pornostarja-2-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/pornostarja-2.jpg","attachment_id":645142},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/pornostarja-6-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/pornostarja-6.jpg","attachment_id":645146},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/pornostarja-7-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/pornostarja-7.jpg","attachment_id":645147},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/pornostarja-8-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/pornostarja-8.jpg","attachment_id":645148},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/pornostarja-9-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/pornostarja-9.jpg","attachment_id":645149},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/pornostarja-10-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/pornostarja-10.jpg","attachment_id":645150},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/pornostarja-11-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/pornostarja-11.jpg","attachment_id":645151},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/pornostarja-12-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/pornostarja-12.jpg","attachment_id":645152},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/pornostarja-13-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/pornostarja-13.jpg","attachment_id":645153},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/pornostarja-14-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/pornostarja-14.jpg","attachment_id":645154},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/pornostarja-15-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/pornostarja-15.jpg","attachment_id":645155},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/pornostarja-16-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/pornostarja-16.jpg","attachment_id":645156},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/pornostarja-17-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/pornostarja-17.jpg","attachment_id":645157},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/pornostarja-18-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/pornostarja-18.jpg","attachment_id":645158}]

1 komente në “FOTOT/ Çfarë ndryshimi për këtë pornostare”

  1. Posejdon.al says:

    Hej, prisni pak per te pare fundin e kesaj historie.
    Nuk thone me kot: “Ma zi i msuemi, se i dishruemi”!

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen *