FOTOT/ Edi Rama në versionin e një superstari

Kryeministri Edi Rama është shfaqur sot në Elbasan me rastin e “Ditës së Verës”, më sportive se kurrë.

Me atlete, xhinse dhe një palë syze rinore, Rama ngjante sot më shumë si një superstar, se sa kryeministër.

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/rama-13-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/rama-13.jpg","attachment_id":"648630"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/rama-1-1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/rama-1-1.jpg","attachment_id":"648631"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/rama-2-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/rama-2.png","attachment_id":"648632"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/rama-6-1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/rama-6-1.jpg","attachment_id":"648637"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/rama-3-3-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/rama-3-3.jpg","attachment_id":"648634"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/rama-4-1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/rama-4-1.jpg","attachment_id":"648635"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/rama-5-1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/rama-5-1.jpg","attachment_id":"648636"}]
                 Loading...