FOTOT/ Kujdes me fotot në rrjetet sociale, kjo vajzë e pësoi keq

Kjo vajzë nuk u besonte syve kur pa se fotografitë e saj ishin marrë nga një person i panjohur, i cili kishte hapur një profil të ri në Facebook.

Më pas kjo adresë false përdorej për të detyruar meshkuj të ndryshëm që të dërgonin fotografi nudo.

Vanesa nga Irlanda mësoi për adresën false kur asaj i shkroi një djalë, i cili e pyeti nëse ajo kishte emrin që përdorte profili i rremë.

Kur ajo kërkoi në Facebook u shtang. Menjëherë kërkoi mbylljen dhe u përpoq të lajmëronte të gjithë personat të cilët kishin rënë pre e mashtruesit të rrjetit që të kishin kujdes dhe bëri publik rastin për t’u treguar vajzave të kenë kujdes me fotot private.

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/vanesa-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/vanesa.jpg","attachment_id":"649290"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/vanesa-13-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/vanesa-13.jpg","attachment_id":"649289"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/vanesa-12-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/vanesa-12.jpg","attachment_id":"649288"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/vanesa-11-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/vanesa-11.jpg","attachment_id":"649287"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/vanesa-10-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/vanesa-10.jpg","attachment_id":"649286"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/vanesa-8-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/vanesa-8.jpg","attachment_id":"649285"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/vanesa-7-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/vanesa-7.jpg","attachment_id":"649284"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/vanesa-6-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/vanesa-6.jpg","attachment_id":"649283"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/vanesa-4-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/vanesa-4.jpg","attachment_id":"649281"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/vanesa-3-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/vanesa-3.jpg","attachment_id":"649280"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/vanesa-2-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/vanesa-2.jpg","attachment_id":"649279"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/vanesa-1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/vanesa-1.jpg","attachment_id":"649278"}]

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen *