FOTOT/ Studentët amerikanë vazhdojnë me festime të çmendura

Me miliona studentë festojnë gjithë ditën e natën në plazhet e Miam-it, Cancun-it dhe Punta Cana-s.

Megjithatë këto festime shoqërohen me shumë alkool, seks, dhe përdorim të lëndëve narkotike.

Në internet qarkullojnë fotografi dhe video ku tregohen momente festimi, ku të rinjtë kthejnë gotat e mbushura plot, kërcejnë seksualisht dhe madje thithin kokainë nga fundshpina e njëri-tjetrit.

Policia amerikane është në gatishmëri, ndërkohë që këto festime zgjasin nga fillimi i marsit deri në mes të prillit.

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/spring-break-1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/spring-break-1.jpg","attachment_id":"649795"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/spring-break-2-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/spring-break-2.jpg","attachment_id":"649796"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/spring-break-3-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/spring-break-3.jpg","attachment_id":"649797"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/spring-break-4-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/spring-break-4.jpg","attachment_id":"649798"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/spring-break-5-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/spring-break-5.jpg","attachment_id":"649799"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/spring-break-6-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/spring-break-6.png","attachment_id":"649800"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/spring-break-7-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/spring-break-7.png","attachment_id":"649801"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/spring-break-8-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/spring-break-8.png","attachment_id":"649803"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/spring-break-9-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/spring-break-9.png","attachment_id":"649804"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/spring-break-10-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/spring-break-10.png","attachment_id":"649805"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/spring-break-11-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/spring-break-11.png","attachment_id":"649806"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/spring-break-13-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/spring-break-13.png","attachment_id":"649807"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/spring-break-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/spring-break.jpg","attachment_id":"649808"}]

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen *