FOTOT/ Nicole Kidman, skena të egra seksi…

Aktorja e njohur Nicole Kidman, është shfaqur në disa seksi të forta seksi në serialin Big Little Lies.

Edhe pse tashmë 50 vjeç, ajo vazhdon të mbetet një nga aktoret më seksi dhe nuk nguron të shfaqet në skena erotike në ekran.

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/kidman-1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/kidman-1.jpg","attachment_id":"652485"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/kidman-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/kidman.jpg","attachment_id":"652484"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/kidman-3-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/kidman-3.jpg","attachment_id":"652487"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/kidman-5-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/kidman-5.jpg","attachment_id":"652489"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/kidman-4-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/kidman-4.jpg","attachment_id":"652488"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/kidman-6-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/kidman-6.jpg","attachment_id":"652490"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/kidman-2-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/kidman-2.jpg","attachment_id":"652486"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/kidman-7-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/kidman-7.jpg","attachment_id":"652491"}]
                 Loading...