FOTOT/ Një udhëtim me biçikletë në fshatrat fantastikë të Himarës dhe Vlorës…

Këto foto janë pjesë e një turi me biçikletë në fshatrat fantastikë të Himarës dhe Vlorës.

Fotot janë bërë gjatë turit të Mountain Bike Albania në zonat e thella malore te Himares dhe Vlores, duke përfshirë fshatrat Pilur, Kuç, Corraj dhe Borsh.

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/fshat-12-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/fshat-12.jpg","attachment_id":"652750"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/fshat-11-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/fshat-11.jpg","attachment_id":"652749"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/fshat-10-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/fshat-10.jpg","attachment_id":"652748"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/fshat-2-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/fshat-2.jpg","attachment_id":"652751"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/fshat-1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/fshat-1.jpg","attachment_id":"652747"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/fshat-3-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/fshat-3.jpg","attachment_id":"652752"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/fshat-4-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/fshat-4.jpg","attachment_id":"652753"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/fshat-5-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/fshat-5.jpg","attachment_id":"652754"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/fshat-6-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/fshat-6.jpg","attachment_id":"652755"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/fshat-7-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/fshat-7.jpg","attachment_id":"652756"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/fshat-8-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/fshat-8.jpg","attachment_id":"652757"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/fshat-9-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/fshat-9.jpg","attachment_id":"652758"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/fshat-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/fshat.jpg","attachment_id":"652759"}]

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen *