VIDEO skandali: Andi Lila dhe Armando Sadiku tallen me besimin e krishterë në grumbullimin e Kombëtares, bashkë me imamin Ahmed Kalaj

Lojtarët e Kombëtares, Andi Lila dhe Armando Sadiku, janë përfshirë në një video skandaloze, ku tregojnë se si tallen me besimin fetar të krishterë në skuadrat që luajnë jashtë vendit.

Videoja është publikuar nga imami Ahmed Kalaja në Facebook-un e tij. Në këtë video të regjistruar me celular, Andi Lila tregon se si tallet me priftërinjtë në Greqi, teksa këta të fundit, sipas tij, shkojnë muaj për muaj për t’i bekuar para ndeshjeve të kampionatit. raporton “Panorama”.

Në videon 17-minutëshe, në disa raste ndërhyn dhe Armando Sadiku, ndërkohë që imami Ahmet Kalaja nxit lojtarët e Kombëtares të tregojnë historitë qesharake.

Kalaja: Selam Alekum! Andi, do tregosh ndonjë të fortë ti?

Andi Lila: Lëre se pastaj thonë pse ndahet prej feje… Se unë i kam me prift…(qeshin të gjithë)

Kalaja: Çër boni ai prifti, çër bani kur erdhi atje ke ju?!

Lila: Po erdhi prifti, se vjen çdo muj prifti.

Kalaja: Që t’ju bekojë!

Lila: Po që ta bekojë. Tashi juve jua tregova tani t’ua tregoj ktyne. Edhe vjen aty ke stërvitja muj për muj edhe kemi atë grupin dhe unë desha ta nxirrja fotografi edhe erdhi aty me i dhomë të vogël me gjithë trajnerin se ishte prifti madh.

Sadiku: Ndize atë atje.

Lila: Pse u fik drita.

Sadiku: E lene se s’ka gja.

Lila: Ky është prift i modh fare, thonë kta.

Kalaja: Po pse ata priftat e tjerë që vishin ça ishin?

Lila: Ishin ma tvegjël pra. Se muj për muj çdo datë 1 bëjnë këtë te stërvitja. Se ça e kanë atë pakzimin a bekimin me ujë.

Kalaja: Bekimin, bekimin me ujë të knum.

Lila: Hedhin ujë, ruhem unë mos më kap noj pikë uji (qesh). E nejse mo kur vjen ndonjë prift që s’o aq i madh, varin turinjtë ata thonë bababa ça na paskan pru.

Kalaja: Na paskan pru nji të vogël.

Lila: Do ti një dit na erdhi ai i pari fare. Kujt ia priste menja që do vinte ai e burr, u ngritëm në këmbë të gjithë kur kalonte prifti, ça thu, i fshishin rrugën… E nejse mo erdhi ai në dhomë aty, s’kisha ku të dilsha. Mçifu anej, dil këtej, ai zgjaste dorën të gjithë i puthshin dorën, vap-vap.

Kalaja: Si e jepte dorën prifti këshu (zgjat dorën e vet, Lila tregon si e puthin dorën)?

Lila: E puthshin të gjithë. Doli trajneri më pa mua tha ky është alvanos, është nga Albania, është shqiptar. A tha kta janë besimtarë të mirë dhe vap…

Kalaja: Kështu tha?

Lila: Po re.

Kalaja: Për Zotin!

Lila: Zgjati dorën ma dha afër turinjve, me t’ia kap dorën vap si ke qenë ti mirë?! Ata të gjithë obobo na fëlliqe. Ça bon ti kshtu re? O none e zez.(Qesh) E kishte kryqin kështu me flori e me kshu. I varej mjekra. Hej Zot! Njeri i mirë than, është i mirë shumë, kur dëgjum mas ja dy javësh në Selanik e kishin kap pa brekë. (Qeshin). Rob i mirë shumë në fakt. O Zot i madh…

Sadiku: Mirë që s’të paskan heq fare. Mirë që s’të paskan zhduk ty.

Lila: Po ç’du unë (s’kuptohet çfarë thotë). Po njëherë kemi pas një trajner super besimtar i fesë.

Kalaja: I fesë atyre…

Lila: I fesë ortodokse po, ishte gjith ditën, mos them që dhe formacioni shkonte nkishë dhe e bënte aty nkishë. Mbledhte te qendra stërvitjes tonë 20 prifta për i her, vishin aty, rrishin t’u pi kafe. Ne t’u bë stërvitje, priftat atje, ky rrinte i shifte.

Kalaja: Prandaj ratë nga kategoria ju.

Lila: (qesh) Shpëtum, shpëtum. E nejse mo, ky shifte priftat e vazhdojmë stërvitjen, lushim e kshtu, bën një gjuajtje në portë ishin ul priftat e kishim nji zezak nga Senegali. Ishte mysliman ky, gjysmë myslimani, s’u merrte vesh ça ishte ai. Vinte u falte naj herë me ne.

E nejse mo, tu bo gjuajtje nportë ne, ky kastile ja çon topin… Se s’e fuste në formacion ktë zezakun, ia fut topit e kalon larg e çon mu ke priftat ku pishin kafe bap. 20 prifta të vësh me të zeza ul aty, e çoj topin mu atje, e përplas topin në xham te kafja i shkon priftave, u tremën ata… I thotë trajneri atij, Poli e quajnë, Pol Keita. I thotë Satana, Satana.. Dil përjasht je shejton. (Qesh) Kemi shejtonin këtu, se gja i gjujti priftit. Shejtoni dil përjasht. O Zot i modh (qeshin). Ça thu ti dhe kët e bone ti.

Sadiku: Tregoji atë të atij priftit (qesh).

Kalaja: (qesh).

Lila: Po i njëjti trajner na thotë që do të shkojmë në një vend të shenjtë që është rrugës nga Janina në Selanik. Kishim ndeshje ndaj PAOK-ut dhe do të ndalonim në Veria, ku në ato ditë kishte rënë shumë dëborë. Do shkonim në një manastir, por kishte aq borë, saqë shoferi mezi po e drejtonte autobusin. Trajneri i thoshte: futu djathtas, futu majtas; kur shikojmë ne veten në majë të malit. Çfarë duam këtu! Ne kishim ikur për ndeshje, ndërkohë që autobusi po ikte sa majtas, djathtas. Shoferi ishte si budalla dhe qull në djersë nga sikleti.

I thoshte trajnerit ku të shkonte më, ndërsa ai ia kthente: ec more, Zoti është para, ne jemi pas. Domethënë ne na ndihmonte Zoti. Autobusi u fut në mes të dëborës dhe se si kemi dalë një Zot e di. Shkuam në majë të malit në kishë, po s’dolëm nga autobusi hiç se çfarë do bënim. Ishte ftohtë dhe për më tepër te Janina ishim nja katër lojtarë myslimanë. Këto argjentinasit dhe brazilianët që kam në ekip nuk futen kurrë në kishë.

Kalaja: Nuk e pranojnë ata të futen, se janë protestantë.

Lila: Nuk e di se çfarë janë.

Sadiku: As unë nuk e kam marrë vesh se çfarë janë këta brazilianët, argjentinasit dhe uruguaianët. Gjithmonë nuk i kam kuptuar në ekipet që i kam pasur, ama kryqet dhe tatuazhet i bëjnë.

Kalaja pyet Sadikun: Po me namazin si je Armand?

Lila: Mirë jam. Një ditë gropë balli, një muaj rresht gjithë namazet (qesh). Më tha një hoxhë t’i falja të gjitha.

Kalaja pyet Lilën: Thuaje pak atë historinë me imamin në namaz, se e thua bukur. Që të bëjmë pak drejtësi…

Lila: Jo, atë nuk e them se je ti këtu.

Kalaja: Thuaje, ta kam bërë hallall.

Lila: Ishte njëri që rrinte me dele në mal dhe atë vit i kishte ecur mbarë shumë…

Lila: Sa po na shohin “live”, duket aty?

Kalaja: Janë 685… 690 direkt.

Lila: Selam Alekum.

Sadiku: Alekum Selam.

Lila: Edhe njëherë tjetër, të them një histori të bukur fare…

Kalaja: Atë, atë me imamin që ishte në namaz. Atë e tregon bukur shumë ti.

Lila: Cilin Imam?

Kalaja: Atë pra që ishte në…

Lila: Aha… Po atë s’e them unë…(qesh).

Kalaja: Që të vendosim pak drejtësi pra se po flasim vetëm për priftërinjtë…

Lila: Atë s’e them unë se je ti këtu…

Kalaja: Po s’ka problem. Ta kam bërë hallall.

Lila: Ishte njoni, dmth që rrinte veç në mal me dele. Atë vit i kishte ecur mbarë shumë. Ca të bëj. Ca të bëj, thotë ai, që të bëj pak sevap. Ku janë njerëzit e mirë? Te xhamia. E mirë, lidhi ato 15 dele aty tek oborri i xhamisë, por ishte njeri i trashë dhe nuk kishte komunikim. Ishte dy metër dhe mori një thikë, por thikën e kishte të madhe, shkoi te dera e xhamisë dhe ia futi me shkelm derës.

Të gjithë kthyen kokën, sepse imami ishte duke folur dhe pastaj filluan të gjithë të shikonin: Ç’është ky budalla kështu?! Kur e panë atë me thikë, ngelën të gjithë… Atëherë ky thërriti me të madhe sepse ai nuk kishte komunikim, nuk dinte…: “Kush o mysliman këtu? Pytje koti në fakt, së n’xhami është kot një pytje e tillë. Kush o mysliman pra? Të gjithë ngrinë… U ngrit njoni që ishte më trim edhe tha: Unë jam mysliman, pse ç’a halli ke ti? Edhe bariu iu përgjigj: ti je mysliman, e mirë, hajde cik përjasht.

Doli ky tjetri përjasht, por asnjë tjetër nuk doli. E pyeti ky që ishte brenda në xhami: ç’a halli ke? Bariu i tha: “I sheh këto delet këtu? Zgjidh një dele, ç’a të duash, kap ç’a të duash sepse kam ardh për me bo sevap. E mori ky, e theri, ia boni gati dhe iku ky që kishte bo si trim. Fitoi.

Ky që kishte delet tani, pa la thikën, pa bo asigjo shkon te dera e xhamisë dhe i bie sërish me shkelm. Hyn me thikën me gjak edhe të gjithë thanë “obobo e paska ther të parin… (qeshin). Pyeti sërish ky “kush o mysliman”, por askush s’përgjigjej. Një çun i vogël aty i pafajshëm “mysliman kemi tha, por baboç nuk kemi”. Ky ia ktheu: “Jo more çilimi, baboç i satome…” (qeshin)

Ndërhyn Sadiku: Po ti hoxhë, po të vijë t’i bijë nanjoni derës edhe të thotë aty: kush o mysliman këtu?

Kalaja: Unë marr rrogë…

Sadiku: Do ktheheshin të gjithë nga ty edhe do thoshin: hoxha është mysliman… (qeshin)

Kalaja: Unë do them që marr rrogë për këtë punë.

Sadiku: Edhe ti mashtrues…! (qeshin)

Kalaja: Unë kam një tufë kalamaj.

Sadiku: Kjo pra është e vërteta.

Kalaja: Ky na e prishi fare, na i nxori lakrat sheshit.

Lila: Kjo është e vërtetë. Dmth, kam një shok unë, Gzimin, por është i shnosh shumë. S’po ia them emrin se mos po na shohin live. Ishim për Ramazan edhe kishte gjithë ditën uf buf. Nejse kishim ngrënë shumë, ai hëngri shumë fare, po plaste. Atë ditë ishte një çun i vogël, nja 10-12 vjeç. Ky Gzimi i thotë: “Ruhu se aq shumë kam ngrënë, saqë kur të dalim me zor po e mbaj të vjelljen”. I thashë unë: “S’të kisha parë t’i bëje presion imamit. Të gjitha i kisha pa, por këtë jo”.

Sadiku: Ku ishte për të qesh këtu se nuk e kuptova.

Lila: Muhamedi u kënaq fare.

Kalaja: Selam Alekum, Zoti ju rujt. Këto ishin momente relaksi me dy habibat. Tani do të kemi punë, sepse do të diskutojmë prapë për skemën e ndeshjes me Italinë (qesh).

REMOTE_ADDR:[]

43 komente në “VIDEO skandali: Andi Lila dhe Armando Sadiku tallen me besimin e krishterë në grumbullimin e Kombëtares, bashkë me imamin Ahmed Kalaj”

 1. tropojani c100 says:

  po fete nje mut jane gjitha si prifti si hoxha,me mire mesoni atij çunit vogel ndonje fjale anglisht ose gjermanisht se arabisht apo doni ta merni ne qafe kaq te vogel

  1. Republika e Hashashit Albanistan says:

   Ti je nga ndonje planet tjeter qe nuk komenton kete skandal te sunitave shqipfoles dhe cfare ndjejne ata ne te vertete per “vellezrit” shqiptare te besimit kristian, qe jane me shume shqiptare se ju mbetjet turke shpellare . Keu seeshte fjala kush fe eshte e mire apo e keqe .As ti as une nuk ja mbushim mendjen tjetrit por ketu del ne pah urrejtja patalogjike e muslimave sidoms atyre maloke muslimane shqiptare , njelloj si kafshet e Koqoves, ndaj kristianit te vertete shqiptar. Ne vend qe te denosh kete mentalitet dhe urrejtje ti komenton sa te mira jane fete.

   1. pjeter says:

    Po boll o te mjere se nuk po tallen me fene tjeter, thjesht lila nuk i kupton i grekrit se si besojne verberisht prifterinjete, nuk po thote ndonje gje skandaloze, skandal eshte qe pridterinj oxhallare apo kuta di une ne emer te zotit abuzojne me njerzit, ky eshte skandal, kurse ti shoku po me dukesh se je pikerisht ti ne nje nje planet tjeter, ado ta ngulni mire ne koke ju?qe duhet te respektoni edhe ata qe nuk ja ndien fare per ndonje fe? eshte shume per ty qe te vjen kollaj te therrasesh albanistan, qe sikush ka opinionet e veta dhe nuk i perfaqeson te gjithe?ne qofte se ne ballkan ka njeres te fese qe jane radikale e ekstremista jane ata te fese ortodokse, justifikojne masakrat, njesoj sic justifikojne kokeleckat sunite apo shihite e gjithe soi i tyre, do shembuj?, patrarkati i serbise gjate luftes ne ish jugosllavi? apo greket per masakrat e popullsise came?keta na flasin per zot, por per zotin serb e grek, sic duket greket e serbe jane me te afert me zotin se sa te tjeret, radikale dhe ekstremiste jane te gjithe ata si puna jote, qe per te mbrojtur perkatesine evet ben te njejtin ofendim qe kane pesuar, kurse tropojani ka komentuar ne menyre racionale situaten e krijuar artificialisht.

    1. DYPLLOMSHI says:

     fiks fare o pjeter….ske nevoje mei shtu asedhenji gjo

    2. Adriatik says:

     Kur shikoj turinjte e turkoshqiptarit ahmed kalaja, keti xhihadisti qe ka inkirajuar njerez te luftojne ne siri per al nusran e isis, bindem qe ju turkoshqiptare jeni rrace ariane.

  2. Theatrical says:

   hahahaha..e forte ajo e priftit grek

  3. Sharmuta Myslimane says:

   Ca jane kto pederasta qe I bejne presjon psiqik nje femije??

 2. €piriiiiii says:

  Sa bukut po flet Arabisht ku Vogelushi. Arab eshte….. po Shqip çdo te thot ajo vjersha qe po reciton. Ju dhjefsha Arabine dhe mendjen tuaj. Shkoni ne Arabi te luani futboll.

 3. Enter''' says:

  Sa për priftërinjtë grekë, çunat të drejtë kanë. Por për me shumë, kanë harruar të thonë se shumica janë pedofilë e pederastë !
  Por në anë tjetër, publikimi i këtyre lloj videove nga media allvanose, tregon edhe njëherë se sa të drejtë ka Rama që ë quan mediat shiptare një kazan i madh. Unë do të thosha një hale e madhe

  1. Theatrical says:

   ku eshte skandali ketu o TemA?
   eshte thjeshte humor,
   kendej ka shume programme humoristike dhe komedi ku vihen ne loje prifterinjt

   skandal iu duket vetem ju edhe beqireve te janudhjakes,se keta prifti i mban me buke hahahahaha

   1. Aleksander says:

    He pra edhe une po kerkoja skandalin ,lexo e rilexo …o ju kripsha trute o ju qe e quani skandal !-Ne gjithe boten behet humor e tregohen barceleta me hoxhe e me prift ,pa te keq . Po mjaft me egzagjerime se late nam,ketu s’ka asgje te keqe ne tregimet dhe reagimet si te Liles edhe Sadikut ,shkurt muhabeti….ja futet kot o TemA !

 4. tifozi says:

  SHIKONI futbollin nuk ju interesojn kto gjera , pse beni njerez te pa kenaqur karshi vetes , un nuk jam praktikant i kulteve , por besimi tek cilido esht privat , askerkush nuk mund te luaj me ndjenjat shpirterore te tjetrit , te tera fet njesoj jan , ok e pes ok pa pes kan ngelur nga mesjeta , zoti esht vetem nje e nuk mund ta ndajm i joni i atyre , esht i te terve , paçi fat dhe ju uroj fitore me italin , respekte tifozi kuq e zi.

  1. Lugati says:

   po si sju vje turp….5 a6 burra ktu e flisni percart…ku osht skandali ktu?????ca kane kaq te ronde kunder fese ?????mahhhh o skuptoj une????o mero mahesh se ke gazete serioze….o cuna te dali na njoni te ma shpjegoje ku o skandali ..,seriozisht e komm….se kush i pagu kto njerez me bo kto artikuj plena kot si koti nuk e di

 5. fakti says:

  tropojanit c100 !
  …mire e nise ,keq e bitise !

  Kultura e shkenca perpara se te fliste anglisht apo gjermanisht,fliste ne gjuhen arabe.

  Anglezet pushtuan boten dhe e kolonizuan ate me shekuj,
  gjermania gjithashtu pushtoj e beri dy luftra boterore e çeshte me e keqja lindi Nazizmin,

  ndaj nese fajin na e paska “gjuha” sipas teje, su dashkan mesuar as keto dy gjuhe europiane !

  tungjatjeta.

 6. tropojani c100 says:

  nuk e keni kuptuar idene e “gjuheve” ….ideja eshte anglisht ose diçka tjeter te shohin nga perendimi…jo nga arabia dhe nuk ka te beje me çfare kane bere ata dje …por ka te beje me orientimin e shqiptareve nga perendimi jo nga lindja nejse klm

 7. G. Tropojani says:

  O rrac talebanash ju mire qe nuk keni lidhje me shqiptarine as me njerzimin normal,po fmin tuj si ja lani trunin te shkretit dhe doni me e ba arab me zor orraca ma e ndyt e planetit,po ju islamik plehra ju imagjinoni kur shani fen e para ardhseve tuaj dhe shani ata qe ju japin rrogen dhe ju punsojn ,ju jeni rraca ma ordinjere ne planet ju kapni vajzen e tezezes te xhajes i martoni ju jeni pisa ju qoni bythen perpjet dhe djepi i sumes ka lind ne turqi dhe nga ju islamiket u shpik te shkoj mashkulli me mashkull ,ju kosovaret dhe ca fshatar te mrapambetur te shqipris jeni kthy mysliman te devotshem se ju ka humbur origjina me kohe se ju kan perdhunu te gjitha rracat por me sa duket turqit dhe arabet ja u paskan lan fisit tuaj embel,zoti ju mallkoft dhe ju zhdukt nga ky planet jeni shum te rrezikshem per njerzimin virus kanceroz jeni shi ca i bani dhe fmis tuaj palema te tjerve Turp

 8. Anti-Muslim says:

  O lila dhe dhe diku ju ju hyft Dicku i priftit se me sa duket ju paska pelqy ma shum i hoxhes se i priftit

 9. WEB1 says:

  Lexova titullin the thash me vete cfare ka ndodhur ,lila ,sadiku dhe naltmadhesia e tij ayatollah khomeyni i durresit ahmed kalaja ,,ku te tre bashke kane 15 vjet shkolle po tallen me prifterinjte qe bekojne para ndeshjes .A thua nuk jane po vete qesharake kur marrin tapetin me vete nga shtepia ,dhe ulen e ngrihen si pistoni difektoz i nje makine duke peshperitur fjale te pa kuptueshme .Shikoni ndeshjen me italine ,ate shikoni ,ate duhet te keni prioritet ,se asnje bote apo fe eshte perfekte

 10. SHQIPETAR !JO TURK says:

  ore mir po ky hoxha cfar ka qe rri ne dhome te hotelit me kombetaren!!!??? nuk ju duket dhe ky pak i ngjashem me priftin!!? gjithsesi pertej ironis…esht turpi dhe tradhetia me e madhe qe po i bejm kombit dhe rraces sone,duke islamizuar dhe arabizuar te rijte,hoxha i perdor futbollistat per proagand,turp! ne jemi pasardhes te arbereshve dhe ilirve ,jo te PERSEVE………nuk ka tradhti me te madhe se mos te duash gjakun dhe kombin tend,ky nuk esht thjesht asimilim fetar por asimilim kombetar pa lufte!!!si gjihmon felliqesira e haxhi qamil ka pasur shqiperia me bollek!! media ben mire ti censuroj kto pislliqe se na perzihet dhe prokuroria te nisi hetimet!ne qofte se doni te shkoni ne europe me TEKBIR….. GABOHENI!!

 11. A.G. says:

  Po pse vini tituj mashtrues?

  Me shume se tallje duket humor. Humor katunaresk, por nuk mund te presesh me shume nga dikush qe nuk di diferencen mes nje ortodoksi dhe nje katoliku dhe qe kujton se argjentinasit jane protestante. Kane bere shaka edhe me prifterinjte edhe me imamet.
  Apo mos valle te krishteret nuk bejne ndonjehere humor me myslymanet apo me njeri-tjetrin?

  1. preshevali says:

   Sepse kjo gazet paguhet nga helaçet dhe misioni i saj eshtë shkatrrimi Shqypnisë,
   pa marë parasysh mjetet, menyrat dhe çmimi.
   Kur lexon komentet, shehë qartë se keto i bejnë vetëm disa individ, sepse janë të njejtë në thelbë, por emra te ndryshëm dhe pak a shumë refrene te ndryshme, por se permbajtja dhe qellimi eshte 1, kundër shumicës shqiptare.

   Shihe ne kete video se si plaku gjakprishur orthodhiak, eshtë edhe me i ashpër se ai polici, mbase edhe ai mundë të jetë një Arvanitë, ajka e kombit po ja që disi u shkrinë.

   https://www.youtube.com/watch?v=1MD4IuS3g1A

   1. tani says:

    Mire ja ka bere ,dihet rraca e PRESHEVALINJVE !

    1. preshevali says:

     Rracë e paster dhe gjakkulluar shqiptare, dokumentuar edhe me atest të iGENEAS bile ,
     jo gjakprishur sulioti i shkrirë dhe shortuarë ne Stefanopullosa, bythqirë Janullatosa dhe Kapadok Azie.

 12. Kombi says:

  Robt…ku ti kini qe u mesoni femijve arabisht.Robt,qe si mesoni femijet se feja e shqiptarit eshte shqiptaria.Robt, ju te ministrise se arsimit…qe si mesoni femijet qe der ne 1400 o Sadika….feja myslimane nuk egzistonte ne SHQIPERI.Robt,ju grekve..qe na detyroni qe te mbeshtesim”politikat turke”.
  Robt ku ti kini… ju qe doni te percani shqipetaret!!!
  (turp qe nje lojtare i kobetares-kombit na perfaqeson keshtu,nuk e meriton te veshi kete fanelle dhe nuk e meritojme ne si komb keto idiotlleqe)

 13. Bazarhesap says:

  Artikulli me fantastik qe keni botuar ndonje here!
  Duhet te kishit vene kamerat e fsheta te ekipi Grek dhe jo te kto,se kto spo ofendojne njeri thjeshte po thojne te verteten perverse ortodhjakse qe ka qelbur gjithe dynjane.

  1. polik says:

   Po ,atentatin ne londer ne fakt ishin ortodhjake ata qe e bene ,,hahahahaha fshi bythen me gisht tani

 14. Emiljano says:

  I bej thirrje de biasit mos te marri lojtare turq e arab ne kombetaren shqiptare. Skane asgje te perbashket me shqiptarine kta plehra te rruzullit tokesor.kane lind vec per urrejtje dhe per tu bere kamikaze.jashte na shqipria, ikni ne vendin tuaj arabi

 15. Ronin says:

  C’fare mund te presesh nga dy injorante. Njeri Kavajs tjetri Elbasanlli. Dy vende ku turku u shtri gjere e gjate dhe shperndau pa teklif (fjale Turke dhe kjo) faren e tij te qelbur. Qe ka prifterinj perverse ne Greqi dhe kudo, kjo dihet, sepse kemi degjuar edhe shume histori nga njerez te tjere. Por ama shakate e Liles jane tendencioze dhe nuk i kursejne Shqiptaret ortodokse apo dhe te krishteret ne pergjithesi. Aq me shume kur keto shaka dhe komente nxiten nga nje imam. Megjithate faktet jane kokeforte, Shqiptaret para disa shekujsh ishin te gjithe te Krishtere dhe shumica e tradhetuan fene e tyre per perfitime personale. Lila dhe Sadiku mos harrojne se Shqiponja dy krenare eshte simbol me baze fetare dhe himni kombetar po ashtu eshte shkruajtur nga nje ortodoks

 16. eltoni says:

  IMAGJINO SA ERE VJEN AJO DHOMA KU TRE TE MEDHJENJTE JANE TE PALARE DHE TE PARRUAR…PUPUPU CFARE NIVELI….BQ KAVAJE DHE PEQINI…

 17. Legenburre says:

  O turkoshaku i Kavajes dhe ti i Cerrikut,na rrufshi bolet me gjithe humorin tuaj te dhjere,o injorante
  Sa per ta ditur ju te dy jeni edhe lojtaret me te dobet ne fushe

 18. enter"" says:

  Shpresoj qe Italia ta perdhunoje sot Sadikun dhe Lilen

 19. nord.al says:

  Pune turqish, nuk ia vlen te diskutosh.
  P.S I uroj skuadres turko-shqipetare humbje sa me te thelle me Italine!

 20. Labi 100% says:

  Nuk duam ekstremizwm fetar as ne kombetare as ne Shqiperi. .. futini nje shqelme bytheve dhe te pirdhen.. ndoshta e kane harruar qe kemi shqiptare me pare pastaj musliman e te krishter. .

 21. niqifor doda says:

  Or ti Lila ! Ti nuk je musliman, por nje i ndyre qe ha buke nga te krishteret…! Se sa tru ke duket nga menyra se si flet e tregon. Vec se di te shqelmosh nje top qe dhe qeni im i vogel di ta beje brenda mundesive te tij, je nje KOQE e kaluar KOQES. … Mbas kesaj kerko te gjesh ndonje Afganistan te shkosh te luash se Greket e Krishtere do te ta fusin Kryqin ne b.the…

 22. Majla says:

  turp,jemi ne shekullin e 21 dhe vazhdohet me injorance!Nuk e kuptoni o njerez se ska myslimane e krishtere,por te gjithe jemi vellezer shqiptare?!Pse e ktheni vehten 500 vjet mbrapsh,kur e gjithe bota ben perpara?Cfare edukate jeni duke i dhene femijve me ndarje vellazerore?Te vjen te ulerish kur shikon qe djem kaq te rinj merren me fe,aq me shume qe jane dhe persona publik qe po shohin boten jasht dhe kulturen boterore!Mblidhni mendjen sa nuk eshte vone dhe mos shikoni gjera qe tregojne vetem injorance,zoti eshte nji per te gjithe,besojeni ne se doni por pa dallim feje!Te gjitha sa thuhen neper librat e tyre dalin ne nje rezultat,respekto tjetrin si vehten,mos shaj,mos vidh etj etj,Bashkim vellezer te nje gjaku,te gjithe shqiptare!

 23. butrinti says:

  lila dhe sadiku po nuk ju pelqen gjuha shqipe dhe te krishteret te shkoni ne arabi mor funderina te qelbur robte ku ti keni bashke me ate hoxhen dhe fen muslimute ju jeni percares dhe tradhetare ..rofte shqiperia ..

 24. vv says:

  Turp,per ju o injorantet qe luani futboll,nuk e di kush ju vjen pas juve.Shkoni e luani futboll ne Turqi o Arabi,atje do ndjeni veten ne shtepine tuaj.

 25. Pellazgos says:

  Keta bashibozuke te fese Arabe qe vetequhen “shqipetare” duhet te jene mirenjohes per Orthodokset Shqipetare dhe Fene e tyre Greke Orthodokse per 1500 vjet,vetem neqofte se keta jane turq dhe me hipokrizi deklarohen “shqipetare”.
  Feja e Jeorgios Kastriotit ishte dhe eshte Greke Orthodokse,prandaj keta te degjeneruar duhet te jene shume te kujdesshem me Patriotet qe nuk ndruan Besen e te pareve
  Sa per Prifterinj apo Hoxhallare nje surrat kane,percajne popullin ne emer te “Zotit”.
  Pa me thoni ju qe mbase kini mesuar kohet e fundit sa bejne 2+2 qe,a tregon respekt per Fene e tjetrit kur je pjese e pushtimeve?
  Cpune kane pasur dhe kane Katoliket apo Myslimanet ketu kur dihet historikisht qe ne vitin 1054 A.D. Krishterrimi u nda ne Orthodoks dhe Katolike dhe deri sa vdiq Kastrioti nuk kishte kembe Katoliku apo edhe Arabi?
  Keta nuk jane njerez te Zotit,mire apo keq te paret tane Epirote,Ilyre,Maqedonas u bene me dhune te Krishtere dhe me vone Orthodoks dhe ky eshte Identiteti yne para turk,per kete Fe Orthodokse luftuan dha u vrane kunder Fese Arabe te ketyre te pashpirteve qe na “perfaqesojne” edhe ne arenen nderkombetare.
  Rraca e poshter.

 26. Mbeturinat 500 vjecare te turkut qe flasin shqip dhe femijve u mesojn arabisht.

 27. Drenicak says:

  Shqiptar he budall!
  Jau ka fut k… rurkmuti dhe lehin si qet pa kudre pas ilammutit.
  Shteti duhet qe te reagoi per kto provokime ti largoi nga Kombtarja Lilen,Sadikun,Mavrajn dhe kush i ka perzi bytht me kit hoxh mutin.

 28. dardan says:

  Keta injorantet shqipfoles, pjelle e spermes arabo osmanllijsh, kane ne fakt nje besim te perkryer qe i lejon te martohen me vajza 13 vjeçe e me goca xhajash e hallash. Prandaj dalin te degjenerum nga mend se shkerdhehen midis tyre me grate e njeri tjetrit e brenda vete fisit. Ja ku i kemi shembujt e degjenerimit mendor te ketyre besimtareve ne Londer, Paris, Nice e Berlin.

 29. Për disa nga ju nuk është problem sepse ata po shajnë një fe tjetër duke predikuar një fe të qelbur dhe terroriste ku po e terrorizonë njëkohësishtë… o shqipfolsa ata nesër do përfaqësojnë Kombin tonë dhe tani ata falin namazin e duke i kërkuar një fëmije ta këndoj atë… kjo për ju nuk bënë skandal! Po sikur të shanin priftërinjë katolik ku në të sëmës do shkonin nesër…

 30. Rrac e keqe..sa nivel te ulet tregoni. Nje imam bajalldi qe Po bon show (numeron edhe ndjeksit) me dy injorant qe lozin top edhe merren me fen…e dime qe myslymanet jan te prapambetur nuk ka nevoj te na e tregoni sa here.neveri me kte foto. Shkoni ngrini bythen se u bo von

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen *