FOTOT/ Kur modifikimi i makinave shkon keq

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Whatsapp

Këto makina nëse i vështron sjellin me vete shumë të qeshura.

Kjo vjen pas modifikimit që pronarët e tyre i kanë bërë.

Sigurisht që qëllimi i tyre nuk ka qenë për të krijuar mjete qesharake, megjithatë, fantazia e pakët dhe ndërhyrja jo profesionale kanë sjellë këto modele të çuditshme.

Fotografitë tregojnë makinat më të habitshme, çuditshme, pa shije, dhe komike që janë modifikuar ndonjëherë.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Whatsapp
REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/makina-9-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/makina-9.jpg","attachment_id":"655229"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/makina-10-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/makina-10.jpg","attachment_id":"655228"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/makina-7-1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/makina-7-1.jpg","attachment_id":"655227"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/makina-6-1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/makina-6-1.jpg","attachment_id":"655226"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/makina-5-1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/makina-5-1.jpg","attachment_id":"655225"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/makina-4-1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/makina-4-1.jpg","attachment_id":"655224"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/makina-3-1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/makina-3-1.jpg","attachment_id":"655223"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/makina-2-1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/makina-2-1.jpg","attachment_id":"655222"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/makina-1-1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/makina-1-1.jpg","attachment_id":"655221"}]
        
        Loading...
        

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen *