FOTOT/ Të ndërtosh shtëpinë e ëndrrave, pa shpenzuar pothuajse fare…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Whatsapp

Të kesh një shtëpi të mirë në ditët e sotme, duhet të shpenzosh shuma të mëdha parash.

Por Sue dhe Tim, një çfit bashkëshortësh britanikë, kanë ndërtuar një shtëpi ëndrrash, duke harxhuar vetëm disa qindra euro.

Si e kanë bërë këtë?

Ata e kanë ndërtuar shtëpinë me material të përdorura dhe me ndihmë nga të tjerët, që iu kanë dhuruar disa objekte të përdorura.

Ndonjëherë duhet shumë pak për të realizuar ëndrrat!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Whatsapp
REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/shtepi-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/shtepi.jpg","attachment_id":"656620"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/shtepi-1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/shtepi-1.jpg","attachment_id":"656621"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/shtepi-2-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/shtepi-2.jpg","attachment_id":"656622"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/shtepi-3-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/shtepi-3.jpg","attachment_id":"656623"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/shtepi-4-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/shtepi-4.jpg","attachment_id":"656624"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/shtepi-5-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/shtepi-5.jpg","attachment_id":"656625"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/shtepi-6-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/shtepi-6.jpg","attachment_id":"656626"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/shtepi-7-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/shtepi-7.jpg","attachment_id":"656627"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/shtepi-8-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/shtepi-8.jpg","attachment_id":"656628"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/shtepi-9-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/shtepi-9.jpg","attachment_id":"656629"}]
        
        Loading...
        

2 komente në “FOTOT/ Të ndërtosh shtëpinë e ëndrrave, pa shpenzuar pothuajse fare…”

  1. sapa says:

    Ndertoje ne Shqiperi shtepine se ta prish Lefter Canaj i zyres se permbarimit edhe po ti kesh letrat!!

  2. mesila says:

    duhet te jesh ilir meta

Lini një Përgjigje te sapa Anuloje përgjigjen

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen *