FOTOT/ Në shtëpinë e Zotit…

Kryeministri Edi Rama ka qenë ditën e djeshme në Selenicë, ku është legalizuar edhe kasha e kësaj zone.

Rama, që aktualisht është për një vizitë zyrtare në Paris, ka postuar fotot e mëposhtme, ndërkohë që shkruan:

“Në Selenicë, ku është përmbyllur plotësisht procesi i legalizimeve FALAS për të gjitha banesat, por edhe për kishën e Shën Thanasit, një ndër mbi njëmijë objektet e kultit që pas dy dekadash rindërtimi kishin mbetur të palegalizuara.

Nga 4 legalizime të vetme që ishin bërë në Selenicë deri në 2013-ën, ne e përfunduam në dy vjet e gjysëm këtë proces dhe 435 shtëpi janë tani pronë e patundshme e banorëve dhe një kapital që rrit ekonominë për familjet vendase.

Lajmi i ri për besimtaret e të gjitha komuniteteve fetare, është ulja e tarifës së energjisë për objektet e kultit, të cilat do të paguajnë tarifën familjare”.

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/rama-6-3-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/rama-6-3.jpg","attachment_id":"657213"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/rama-7-1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/rama-7-1.jpg","attachment_id":"657214"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/rama-9-1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/rama-9-1.jpg","attachment_id":"657216"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/rama-8-1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/rama-8-1.jpg","attachment_id":"657215"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/rama-5-3-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/rama-5-3.jpg","attachment_id":"657212"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/rama-1-3-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/rama-1-3.jpg","attachment_id":"657208"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/rama-3-5-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/rama-3-5.jpg","attachment_id":"657210"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/rama-20-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/rama-20.jpg","attachment_id":"657207"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/rama-2-1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/rama-2-1.jpg","attachment_id":"657209"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/rama-4-3-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/rama-4-3.jpg","attachment_id":"657211"}]
                 Loading...