FOTOT/ Beteja e ashpër mes avionëve nazistë dhe atyre britanikë

Këto foto të rralla tregojnë pamje nga një moment i harruar i historisë midis aviacionit britanik dhe atij të Gjermanisë naziste në betejën në qiejt e Maltës.

Imazhet tregojnë pilotët britanikë të cilët pozojnë me copa avioni të rrëzuar të armiqve nazistë.

Të tjera foto tregojnë fëmijët të cilët luajnë në gërmadhat e avionëve, pilotë të betejës dhe të mbijetuar të tjerë.

Malta në atë periudhë ka qenë koloni britanike.

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/lufta-21-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/lufta-21.jpg","attachment_id":"658103"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/lufta-20-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/lufta-20.jpg","attachment_id":"658102"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/lufta-19-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/lufta-19.jpg","attachment_id":"658101"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/lufta-18-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/lufta-18.jpg","attachment_id":"658100"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/lufta-17-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/lufta-17.jpg","attachment_id":"658099"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/lufta-16-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/lufta-16.jpg","attachment_id":"658098"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/lufta-15-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/lufta-15.jpg","attachment_id":"658097"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/lufta-14-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/lufta-14.jpg","attachment_id":"658096"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/lufta-13-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/lufta-13.jpg","attachment_id":"658095"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/lufta-11-1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/lufta-11-1.jpg","attachment_id":"658094"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/lufta-10-1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/lufta-10-1.jpg","attachment_id":"658093"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/lufta-9-1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/lufta-9-1.jpg","attachment_id":"658092"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/lufta-8-1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/lufta-8-1.jpg","attachment_id":"658091"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/lufta-7-1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/lufta-7-1.jpg","attachment_id":"658090"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/lufta-6-1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/lufta-6-1.jpg","attachment_id":"658089"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/lufta-4-1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/lufta-4-1.jpg","attachment_id":"658087"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/lufta-3-2-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/lufta-3-2.jpg","attachment_id":"658086"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/lufta-2-2-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/lufta-2-2.jpg","attachment_id":"658085"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/lufta-1-2-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/lufta-1-2.jpg","attachment_id":"658084"}]

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen *