FOTOT/ Kjo braziliane gati të kthehet në vajzë kopertinash

Kjo modele braziliane ka bërë për vete botuesit dhe zbuluesit e bukurive në revistën e njohur “Sports Illustrated” dhe hiret e saj i mundësuan që të jetë e pranishme në botimin e revistës për vitin e ardhshëm.

Anne de Paula mbush këtë javë 22 vjeçe dhe konsiderohet si një nga femrat më të bukura të Brazilit.

Së fundmi ajo pritet që të fitojë një vend në pasarelat më të rëndësishme të botës, ndërkohë që “Sports Illustrated” ka publikuar fotot e para nudo të bukuroshes.

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/anne-depaula-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/anne-depaula.jpg","attachment_id":"658223"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/anne-depaula-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/anne-depaula.jpg","attachment_id":"658223"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/anne-depaula-1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/anne-depaula-1.jpg","attachment_id":"658214"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/anne-depaula-4-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/anne-depaula-4.jpg","attachment_id":"658217"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/anne-depaula-3-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/anne-depaula-3.jpg","attachment_id":"658216"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/anne-depaula-2-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/anne-depaula-2.jpg","attachment_id":"658215"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/anne-depaula-5-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/anne-depaula-5.jpg","attachment_id":"658218"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/anne-depaula-6-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/anne-depaula-6.png","attachment_id":"658219"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/anne-depaula-9-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/anne-depaula-9.png","attachment_id":"658221"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/anne-depaula-10-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/anne-depaula-10.png","attachment_id":"658222"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/anne-depaula-8-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/anne-depaula-8.png","attachment_id":"658220"}]
                 Loading...