FOTOT/ “Linda 5 fëmijë për 6 vjet dhe kam këtë trup fantastik”, por…

Simone Gateley, 35 vjeç, është kthyer në lajm në Britani, për shkak se thotë që ka lindur 5 fëmijë për 6 vjet dhe është në një formë të shkëlqyer fizike.

Por shumë komentues e kanë sulmuar atë, duke thënë se nuk ka mundësi që të ketë lindur 5 fëmijë në 6 vjet, dhe të ketë atë trup.

Ata thonë se ajo gënjen.

Simone, e cila merret me sport, ndiqet nga dhjetëra mijëra njerëz në Instagram dhe këshillon nënat sit ë jenë në formë, pas lindjes.

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/simone-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/simone.jpg","attachment_id":"661930"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/simone-1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/simone-1.jpg","attachment_id":"661931"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/simone-2-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/simone-2.jpg","attachment_id":"661932"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/simone-3-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/simone-3.jpg","attachment_id":"661933"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/simone-4-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/simone-4.jpg","attachment_id":"661934"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/simone-5-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/simone-5.jpg","attachment_id":"661935"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/simone-6-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/simone-6.jpg","attachment_id":"661936"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/simone-7-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/simone-7.jpg","attachment_id":"661937"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/simone-8-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/simone-8.jpg","attachment_id":"661938"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/simone-9-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/simone-9.jpg","attachment_id":"661939"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/simone-10-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/simone-10.jpg","attachment_id":"661940"}]

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen *