FOTOT/ Ndërsa bota tronditet nga shfaqja e Kim Jong-un me raketat bërthamore, ushtarët koreano -veriorë shfaqen të qetë duke ngrënë akullore

Ndërsa bota u trondit nga shfaqja e fundit e Koresë së Veriut ku shpalosi fuqinë bërthamore dhe provën e dështuar të raketës  balistike duket se ushtarët dhe qytetarët koreano veriorë janë fare të qetë.

Ata shihen tek sa komsumojë  akullore dhe vazhdojnë jetën e tyre normalisht sikur asgjë të mos kishte ndodhur.

Edhe pse  tensionet janë rritur në të gjithë globin, qytetarët e Koresë së Veriut nuk e prishin fare “terezinë” dhe shijojnë pushimet në parqet me ujë të vendit.

Jo më larg se sa sot Koreja e Veriut u përpoq që të testonte një rraketë balistike, por prova rezultoi e dështuar pasi ajo shpërtheu pak çaste para nisjes.

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/3F4BAB3600000578-4416026-image-a-90_1492347168684-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/3F4BAB3600000578-4416026-image-a-90_1492347168684.jpg","attachment_id":"668097"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/3F4B63DD00000578-4416026-image-a-93_1492347176465-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/3F4B63DD00000578-4416026-image-a-93_1492347176465.jpg","attachment_id":"668094"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/3F4AB08000000578-0-image-a-24_1492333244913-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/3F4AB08000000578-0-image-a-24_1492333244913.jpg","attachment_id":"668088"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/3F4AE5C700000578-4416026-A_North_Korean_soldier_watches_from_on_top_of_a_wall_as_hundreds-a-14_1492342781438-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/3F4AE5C700000578-4416026-A_North_Korean_soldier_watches_from_on_top_of_a_wall_as_hundreds-a-14_1492342781438.jpg","attachment_id":"668092"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/3F4AB25400000578-0-image-a-15_1492333225823-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/3F4AB25400000578-0-image-a-15_1492333225823.jpg","attachment_id":"668091"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/3F4AB20400000578-0-image-a-22_1492333241723-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/3F4AB20400000578-0-image-a-22_1492333241723.jpg","attachment_id":"668090"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/3F4AB64C00000578-0-image-a-50_1492333307208-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/3F4AB64C00000578-0-image-a-50_1492333307208.jpg","attachment_id":"668087"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/3F4AB53C00000578-0-image-a-33_1492333258523-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/3F4AB53C00000578-0-image-a-33_1492333258523.jpg","attachment_id":"668086"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/3F4AB20C00000578-0-image-a-12_1492333222458-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/3F4AB20C00000578-0-image-a-12_1492333222458.jpg","attachment_id":"668085"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/3F4AB5CC00000578-4416026-Two_female_soldiers_look_nonplussed_about_the_turmoil_surroundin-a-15_1492342781493-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/3F4AB5CC00000578-4416026-Two_female_soldiers_look_nonplussed_about_the_turmoil_surroundin-a-15_1492342781493.jpg","attachment_id":"668084"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/3F4AB5AC00000578-0-image-a-36_1492333263759-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/3F4AB5AC00000578-0-image-a-36_1492333263759.jpg","attachment_id":"668083"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/3F4AB1CC00000578-4416026-Two_female_soldiers_pose_for_a_photo_during_the_flower_exhibitio-a-17_1492342782176-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/3F4AB1CC00000578-4416026-Two_female_soldiers_pose_for_a_photo_during_the_flower_exhibitio-a-17_1492342782176.jpg","attachment_id":"668082"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/3F4AB1A800000578-0-image-a-21_1492333239490-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/3F4AB1A800000578-0-image-a-21_1492333239490.jpg","attachment_id":"668081"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/3F4AB1A000000578-4416026-A_soldier_walks_on_the_bank_of_the_river_in_central_Pyongyang_in-a-18_1492342782224-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/3F4AB1A000000578-4416026-A_soldier_walks_on_the_bank_of_the_river_in_central_Pyongyang_in-a-18_1492342782224.jpg","attachment_id":"668080"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/3F4AB0B800000578-0-image-a-40_1492333275331-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/3F4AB0B800000578-0-image-a-40_1492333275331.jpg","attachment_id":"668078"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/3F4AB0F000000578-0-image-a-42_1492333278350-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/3F4AB0F000000578-0-image-a-42_1492333278350.jpg","attachment_id":"668079"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/3F4AACD400000578-0-image-a-46_1492333286788-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/3F4AACD400000578-0-image-a-46_1492333286788.jpg","attachment_id":"668077"}]
                 Loading...