FOTOT/ Në “mbretërinë” e çmendur të Kim…

Ditën e shtunë Koreja e Veriut bëri një paradë madhështore ushtarake, për t’i treguar botës forcën e saj.

Zyrtarisht parade u bë për festën e “Ditës së Diellit”.

Por, motive ishte krejt tjetër.

Si rrallë herë ndonjëherë, Kim Jong-un kishte ftuar edhe mediat e huaja për të pasqyruar paradën dhe festën e mbajtur në mbrëmje.

Por kjo e fundit tregoi anën e çmendur të regjimit të Kim.

Festa përpiqej të tregonte se çdo gjë ishte natyrale dhe spontane.

Por, që nga koreografia, deri tek veshja e kombinuar, dukej qartë që mijëra koreanë ishin përgatitur për t’i treguar botës se ata festojnë dhe jetojnë të lumtur.

Për Kim, njerëzit e Koresë janë thjesht numra, që përdoren për koreografi.

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/kore-1-6-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/kore-1-6.jpg","attachment_id":"668297"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/kore-2-6-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/kore-2-6.jpg","attachment_id":"668298"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/kore-3-5-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/kore-3-5.jpg","attachment_id":"668299"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/kore-4-6-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/kore-4-6.jpg","attachment_id":"668300"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/kore-18-2-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/kore-18-2.jpg","attachment_id":"667349"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/kore-14-4-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/kore-14-4.jpg","attachment_id":"667345"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/kore-7-4-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/kore-7-4.jpg","attachment_id":"667338"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/kore-1-5-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/kore-1-5.jpg","attachment_id":"667332"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/kore-4-5-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/kore-4-5.jpg","attachment_id":"667335"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/kore-12-4-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/kore-12-4.jpg","attachment_id":"667343"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/kore-16-2-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/kore-16-2.jpg","attachment_id":"667347"}]
                 Loading...