FOTOT e rralla dhe spektakolare me ngjyra, nga Lufta e Dytë Botërore

Këto foto spektakolare me ngjyra, tregojnë Luftën e Dytë e Botërore.

Lufta ishte drejt fundit, ndërsa fotot tregojnë se si ishte jeta në frontin e luftës.

Në foto mund të shihen edhe moment nga festimet për çlirimin.

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/lufta-7-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/lufta-7.png","attachment_id":"669547"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/lufta-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/lufta.png","attachment_id":"669540"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/lufta-2-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/lufta-2.png","attachment_id":"669531"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/lufta-10-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/lufta-10.png","attachment_id":"669550"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/lufta-9-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/lufta-9.png","attachment_id":"669549"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/lufta-5-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/lufta-5.png","attachment_id":"669544"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/lufta-1-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/lufta-1.png","attachment_id":"669541"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/lufta-4-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/lufta-4.png","attachment_id":"669543"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/lufta-6-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/lufta-6.png","attachment_id":"669546"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/lufta-4-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/lufta-4.png","attachment_id":"669543"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/lufta-11-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/lufta-11.png","attachment_id":"669551"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/lufta-3-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/lufta-3.png","attachment_id":"669542"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/lufta-13-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/lufta-13.png","attachment_id":"669553"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/lufta-12-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/lufta-12.png","attachment_id":"669552"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/lufta-14-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/lufta-14.png","attachment_id":"669554"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/lufta-8-1-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/lufta-8-1.png","attachment_id":"669556"}]

1 komente në “FOTOT e rralla dhe spektakolare me ngjyra, nga Lufta e Dytë Botërore”

  1. V says:

    Fotot e rralla. Po si qenkan të rralla kur ju e keni në gazetë?

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen *