FOTOT/ Njihuni me hotelet dhe resortet spektakolare në botë

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Whatsapp

Nga SHBA, në Aman: Këto janë disa nga hotelet dhe resorted më spektakolare dhe më luksoze në botë.

Kuptohet, janë ambiente që nuk mund të frekuentohen nga të gjithë.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Whatsapp
REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/hotel-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/hotel.jpg","attachment_id":"670142"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/hotel-14-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/hotel-14.jpg","attachment_id":"670156"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/hotel-13-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/hotel-13.jpg","attachment_id":"670155"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/hotel-12-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/hotel-12.jpg","attachment_id":"670154"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/hotel-11-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/hotel-11.jpg","attachment_id":"670153"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/hotel-10-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/hotel-10.jpg","attachment_id":"670152"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/hotel-9-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/hotel-9.jpg","attachment_id":"670151"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/hotel-8-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/hotel-8.jpg","attachment_id":"670150"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/hotel-7-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/hotel-7.jpg","attachment_id":"670149"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/hotel-6-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/hotel-6.jpg","attachment_id":"670148"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/hotel-5-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/hotel-5.jpg","attachment_id":"670147"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/hotel-4-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/hotel-4.jpg","attachment_id":"670146"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/hotel-3-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/hotel-3.jpg","attachment_id":"670145"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/hotel-2-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/hotel-2.jpg","attachment_id":"670144"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/hotel-1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/hotel-1.jpg","attachment_id":"670143"}]

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen *