FOTOT/ Urat më të frikshme dhe më spektakolare në botë

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Whatsapp

Urat janë ndër objektet e qarkullimit më të bukura, por dhe më të dobishme.

Në fotot e mëposhtme janë disa nga urat më spektakolare në botë, por dhe të frikshme.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Whatsapp
REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/ure-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/ure.jpg","attachment_id":"670673"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/ure-1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/ure-1.jpg","attachment_id":"670674"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/ure-2-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/ure-2.jpg","attachment_id":"670675"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/ure-3-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/ure-3.jpg","attachment_id":"670676"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/ure-4-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/ure-4.jpg","attachment_id":"670677"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/ure-5-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/ure-5.jpg","attachment_id":"670678"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/ure-6-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/ure-6.jpg","attachment_id":"670679"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/ure-7-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/ure-7.jpg","attachment_id":"670680"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/ure-8-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/ure-8.jpg","attachment_id":"670681"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/ure-9-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/ure-9.jpg","attachment_id":"670682"}]

2 komente në “FOTOT/ Urat më të frikshme dhe më spektakolare në botë”

  1. MARTIN PH says:

    “DISA NGA URAT ME SPEKTAKOLARE NE BOTE”-THOTE SHKRIMI,PO FOTOT?LAJ E THAJ PAMJET E NJE URE TE VETME…..

  2. Martin Ph says:

    Ku shkoj komenti im?

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen *