Policia nxjerr ‘bllof’ përpjekjen e PD për të paralizuar akset rrugore

Policia e Shtetit ka marrë masa duke devijuar lëvizjen e mjeteve në akse paralele, për të shmangur bllokimet e lajmëruara nga opozita.

Në 3 akset kombëtare është devijuar qarkullimi i makinave në rrugë dytësore për të shmangur pikat e bllokuara: në Milot, qarkullimi u devijua drejt Laçit, në Bradashesh, u devijua drejt Cërrikut dhe në Plug, nga klubi i shoferit drejt Divjakës.

E njëjta gjë ka ndodhur edhe me sheshin ‘Shqiponja’ dhe ‘Urën Teknologjike’, ku ka qenë më e vështirë devijimi.

REMOTE_ADDR:[]
                 Loading...