FOTOT/ Arsyet se pse femrat jetojnë më gjatë se meshkujt

Është krijuar perceptimi se gratë jetonë më gjatë se burrat kudo nëpër botë.

Ndoshta  për shkak se meshkujt janë të prirur për të marrë më shumë rreziqe, më shum aventura të çmendura, dhe për të bërë punë të cilat paraqesin një shkallë të lartë vështirësie dhe rreziku.

Në këto fotografi të publikuara nga MailOnline do të shikoni disa moment të “çendura” ku  një burrë që punon dhe disa shokë nga poshtë i mbajnë shkallën, si dhe disa djem që kanë vënë një prizë për të karikuar celularin sipër pishinës. Sikur një gjë të mos shkojë ashtu siç duhet jeta e tyre mund të mari fund nga moment në moment.

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/burrat3-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/burrat3.jpg","attachment_id":"672931"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/burrat1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/burrat1.jpg","attachment_id":"672930"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/burrat66-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/burrat66.jpg","attachment_id":"672936"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/burrat6-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/burrat6.jpg","attachment_id":"672934"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/burrat5-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/burrat5.jpg","attachment_id":"672933"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/burrat4-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/burrat4.jpg","attachment_id":"672932"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/burrat-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/burrat.jpg","attachment_id":"672929"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/11-2-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/11-2.jpg","attachment_id":"672927"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/3F2CD73200000578-0-image-m-72_1491985473268-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/3F2CD73200000578-0-image-m-72_1491985473268.jpg","attachment_id":"672926"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/3F2CD58100000578-4404270-Another_case_of_questionable_ladder_use-a-21_1491992823144-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/3F2CD58100000578-4404270-Another_case_of_questionable_ladder_use-a-21_1491992823144.jpg","attachment_id":"672925"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/3F2CD08600000578-0-image-a-60_1491985277037-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/3F2CD08600000578-0-image-a-60_1491985277037.jpg","attachment_id":"672924"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/3F2CD9A000000578-4404270-Death_wish_But_when_you_see_the_whole_picture_the_hazard_levels_-a-35_1491992823566-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/3F2CD9A000000578-4404270-Death_wish_But_when_you_see_the_whole_picture_the_hazard_levels_-a-35_1491992823566.jpg","attachment_id":"672923"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/3F2CCF5800000578-4404270-Fearless_This_character_appears_to_be_operating_a_powerful_concr-a-20_1491992823143-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/3F2CCF5800000578-4404270-Fearless_This_character_appears_to_be_operating_a_powerful_concr-a-20_1491992823143.jpg","attachment_id":"672921"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/3F2CCD9400000578-4404270-Needs_must_A_gentleman_showing_strong_dedication_to_the_transpor-a-22_1491992823191-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/3F2CCD9400000578-4404270-Needs_must_A_gentleman_showing_strong_dedication_to_the_transpor-a-22_1491992823191.jpg","attachment_id":"672920"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/3F2CCC4B00000578-4404270-What_a_squat_The_worker_on_the_right_looks_surprisingly_nonchala-a-37_1491992823578-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/3F2CCC4B00000578-4404270-What_a_squat_The_worker_on_the_right_looks_surprisingly_nonchala-a-37_1491992823578.jpg","attachment_id":"672919"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/3F2CC37900000578-0-image-a-28_1491984699582-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/3F2CC37900000578-0-image-a-28_1491984699582.jpg","attachment_id":"672918"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/3F2CC12600000578-4404270-Moving_day_There_are_several_layers_of_danger_involved_in_this_a-a-5_1492015620893-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/3F2CC12600000578-4404270-Moving_day_There_are_several_layers_of_danger_involved_in_this_a-a-5_1492015620893.jpg","attachment_id":"672917"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/3F2CBC5800000578-4404270-Thinking_outside_the_box_According_to_this_gung_ho_scooter_rider-a-24_1491992823255-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/3F2CBC5800000578-4404270-Thinking_outside_the_box_According_to_this_gung_ho_scooter_rider-a-24_1491992823255.jpg","attachment_id":"672916"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/3F2CBBA400000578-4404270-Another_worrisome_transport_method-a-27_1491992823325-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/3F2CBBA400000578-4404270-Another_worrisome_transport_method-a-27_1491992823325.jpg","attachment_id":"672915"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/3F2CB33800000578-4404270-Take_a_pew_This_chap_may_not_be_risking_his_life_but_it_s_all_ov-a-6_1492015620937-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/3F2CB33800000578-4404270-Take_a_pew_This_chap_may_not_be_risking_his_life_but_it_s_all_ov-a-6_1492015620937.jpg","attachment_id":"672914"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/3F2CB74A00000578-4404270-Workplace_hazard_It_s_not_clear_exactly_what_these_canisters_hol-a-23_1491992823196-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/3F2CB74A00000578-4404270-Workplace_hazard_It_s_not_clear_exactly_what_these_canisters_hol-a-23_1491992823196.jpg","attachment_id":"672913"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/3F2CB9C200000578-4404270-Not_the_best_way_to_hold_a_welding_torch-a-2_1492015620756-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/3F2CB9C200000578-4404270-Not_the_best_way_to_hold_a_welding_torch-a-2_1492015620756.jpg","attachment_id":"672912"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/3F2CB9B800000578-4404270-Solved_What_do_you_do_when_the_boot_won_t_close_Cling_to_the_bac-a-1_1492015620666-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/3F2CB9B800000578-4404270-Solved_What_do_you_do_when_the_boot_won_t_close_Cling_to_the_bac-a-1_1492015620666.jpg","attachment_id":"672911"}]

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen *