Agron Duka: Të zgjedhim Fatos Nanon president, ai do na zgjidhte krizat politike

Një një moment delikat politik në vend, kreu i Partisë Agrare, Agron Duka, thotë se duhet zgjedhur Fatos Nano si president.

Sipas Dukës, Nano do të ndikonte në zgjidhjen e krizave politike.

Nëse Rama dhe Meta do të propozonin Nanon unë do ta votoja. Nuk e kam fshehur kurrë simpatinë dhe respektin që kam për Nanon.

Unë e gjykoj si një figurë bipartizane mbi të cilin palët mund të gjejnë një dakordësi. Cilësitë e tij politike nuk mohohen dot nga askush, as eksperienca dhe kontributi i tij në jetën politike të Shqipërisë.

Ka qenë lideri i parë që ka mundësuar rotacionin paqësor të pushtetit pas humbjeve të zgjedhjeve, një akt civilizues që normalizoi raportin e politikanëve me pushtetin.

Në këtë moment zgjidhja e tij do t’i jepte një hov tjetër institucionit të Presidentit, ai do të ishte një zë i fuqishëm në zgjidhjen e krizave politike të vendit”, thotë Agron Duka për Mapo.

REMOTE_ADDR:[]
                 Loading...