FOTOT/ “Luli është si ata tipat që ankohet pa filluar ndeshja, jo s’bën topi, jo fusha, jo keni portier më të mirë…”

Lulzim Basha, pavarësisht lëshimeve të panumërta që iu bënë dje, është i vendosur të qendrojë në çadër dhe të mos e lejojë PD-në të kthehet në Kuvend dhe të marrë pjesë në zgjedhje.

Kërkesat e tij absurde kanë bërë që në rrjet të ketë jo vetëm irritim, por edhe humor.

Me ironi, në meme të ndryshme paraqiten edhe drejtues të opozitës, gati për mosbindje civile.

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/humor-2-3-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/humor-2-3.jpg","attachment_id":"673515"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/humor-3-3-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/humor-3-3.jpg","attachment_id":"673516"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/humor-1-3-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/humor-1-3.jpg","attachment_id":"673514"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/humor-20-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/humor-20.jpg","attachment_id":"673513"}]
                 Loading...