Basha i shkon deri në fund rrugës radikale, braktis edhe tryezën e thirrur nga Ilir Meta

Lulzim Basha duket se do t’i shkojë deri në fund rrugës radikale.

Ai ka vendosur të refuzojë të ulet në tavolinën e thirrur nga Ilir Meta.

Vendimi është marrë pas takimit me aleatët.

Por, ky vendim nuk është pritur mirë nga aleatët.

Një prej tyre, Agron Duka, e ka lënë mbledhjen në mes në mënyrë demonstrative dhe ka vendosur të marrë pjesë në takimin e thirrur nga Meta.

REMOTE_ADDR:[]
                 Loading...