FOTOT/ 15 destinacione fantastike që ia vlen të shpenzosh për t’i vizituar    

Këto 15 destinacione turistike janë mjaft të vizituara nga turistë të shumtë.

Kjo për vetë faktin që në këtë qytete dhe vende do të gjesh jo vetëm një bukuri natyre të mrekullusme por një kuzhinë të mirë, vepra arkitekturore tepër të veçanta, arkeologji si dhe shumë gjëra të tjera që do t’ju bënin që të mos mendonit dy herë për t’i vizituar.

Në fotografitë që do të sjellim për ju më poshtë ku shaqen bukuri natyrore që të lënë pa fjalë, janë realiar në shtete si: Itali, Gjermani, Austali, Indi, Kinë, Tibet, Francë, Kroaci, Greqi, Peru etj.

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/tibet-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/tibet.jpg","attachment_id":"674477"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/sri-lanka-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/sri-lanka.jpg","attachment_id":"674476"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/piza-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/piza.jpg","attachment_id":"674475"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/peru-1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/peru-1.jpg","attachment_id":"674474"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/madakaskar-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/madakaskar.jpg","attachment_id":"674473"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/kroaci-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/kroaci.jpg","attachment_id":"674472"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/jordan-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/jordan.jpg","attachment_id":"674470"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/indonezi-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/indonezi.jpg","attachment_id":"674469"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/indi-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/indi.jpg","attachment_id":"674468"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/greqi-1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/greqi-1.jpg","attachment_id":"674467"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/france-2-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/france-2.jpg","attachment_id":"674466"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/berlin-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/berlin.jpg","attachment_id":"674465"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/austali-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/austali.jpg","attachment_id":"674464"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/kine-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/kine.jpg","attachment_id":"674471"}]

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen *