FOTOT/ Është fundjavë, le të nisë harbimi…

Alkool, sherre dhe përplasje me policinë.

Këto skena tashmë duket se janë kthyer të zakonshme çdo fundjavë në Britani.

Fotot e mëposhtme janë shkrepur mbrëmjen e djeshme në rrugët e Liverpulit dhe Mançesterit.

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/harbim-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/harbim.jpg","attachment_id":"675562"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/harbim-1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/harbim-1.jpg","attachment_id":"675563"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/harbim-2-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/harbim-2.jpg","attachment_id":"675564"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/harbim-4-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/harbim-4.jpg","attachment_id":"675566"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/harbim-3-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/harbim-3.jpg","attachment_id":"675565"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/harbim-5-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/harbim-5.jpg","attachment_id":"675567"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/harbim-6-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/harbim-6.jpg","attachment_id":"675568"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/harbim-8-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/harbim-8.jpg","attachment_id":"675570"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/harbim-7-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/harbim-7.jpg","attachment_id":"675569"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/harbim-9-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/harbim-9.jpg","attachment_id":"675571"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/harbim-10-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/harbim-10.jpg","attachment_id":"675572"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/harbim-11-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/harbim-11.jpg","attachment_id":"675573"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/harbim-12-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/04\/harbim-12.jpg","attachment_id":"675574"}]

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen *