FOTOT/ Çmenduria e studentëve, alkool dhe nudo para provimeve (dhe janë studentë elitarë)

Studentët e Oksfordit në Angli festuan mbrëmë atë që njihet si “Zhytja e Majit”.

Studentët u futën në ujërat e akullt të St. Andreës në Skoci.

Studentët besojnë se kjo zhytje u sjell atyre fat të mirë në provime.

Ndërkohë, qindra studentë të universitetit të Kembrixhit zbritën në një park dje për atë që njihet si “E diela cezariane”.

Festa organizohet përpara provimeve dhe është e mbushur me alkool.

Festa përfundon me atë që njihet si “E diela e vetëvrasjes”.

Vitin e shkuar një student i vuri flakën vetes, por për fat nuk ndërroi jetë.

Për këtë arsye, policia synon ta ndalojë këtë festë 80-vjeçare.

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/studente-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/studente.png","attachment_id":"676738"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/studente-1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/studente-1.jpg","attachment_id":"676739"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/studente-2-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/studente-2.jpg","attachment_id":"676740"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/studente-4-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/studente-4.jpg","attachment_id":"676742"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/studente-5-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/studente-5.jpg","attachment_id":"676743"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/studente-6-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/studente-6.jpg","attachment_id":"676744"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/studente-3-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/studente-3.jpg","attachment_id":"676741"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/studente-8-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/studente-8.jpg","attachment_id":"676746"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/studente-9-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/studente-9.jpg","attachment_id":"676747"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/studente-12-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/studente-12.jpg","attachment_id":"676750"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/studente-13-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/studente-13.jpg","attachment_id":"676751"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/studente-10-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/studente-10.jpg","attachment_id":"676748"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/studente-14-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/studente-14.jpg","attachment_id":"676752"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/studente-11-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/studente-11.jpg","attachment_id":"676749"}]
                 Loading...