FOTOT/ Bota në “dorën tënde”, pamje fantastike…

Ecja  është një ilaç për shpirtin  dhe ne të gjithë  duhet që ta bëjmë këtë gjë pasi na bën shumë mirë për shëndetin.

Por një mënyrë e mirë për të bërë ecje të gjata dhe të vështira është sigurisht ngjitja e maleve.

Sigurisht që kjo ecje është e vështirë pasi duhet që të ngjithesh në maja të thepisura, por përfitimi që marim nga ecja në male është  shum i shëndëtshëm për trupin tonë. Pasi përpos faktit që vihen në lëvizje që të gjithë muskujt e trupit tonë atje mund të marim dhe ajër të pastër.

Por në male mund të shohësh  pajme tejet mahnitëse. Kur arrin në majën e malit dhe shikon horizontin të duhet sikur e gjithë bota është në “dorën tënde”.

Më poshtë do të sjllim disa fotografi të realizuara nga alpinistë ana e mbanë botës, ku sjellin pamje fantastike dhe mjaft mbreslënëse.

 

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/male3-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/male3.jpg","attachment_id":"677720"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/male15-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/male15.jpg","attachment_id":"677732"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/male14-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/male14.jpg","attachment_id":"677731"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/male13-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/male13.jpg","attachment_id":"677730"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/male12-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/male12.jpg","attachment_id":"677729"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/male11-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/male11.jpg","attachment_id":"677728"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/male10-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/male10.jpg","attachment_id":"677727"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/male1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/male1.jpg","attachment_id":"677718"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/male9-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/male9.jpg","attachment_id":"677726"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/male8-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/male8.jpg","attachment_id":"677725"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/male7-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/male7.jpg","attachment_id":"677724"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/male6-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/male6.jpg","attachment_id":"677723"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/male5-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/male5.jpg","attachment_id":"677722"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/male-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/male.jpg","attachment_id":"677717"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/mal1-19-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/mal1-19.jpg","attachment_id":"677716"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/11-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/11.jpg","attachment_id":"677715"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/male4-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/male4.jpg","attachment_id":"677721"}]

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen *