FOTOT/ Met Gala 2017, ja si ishin (zh)veshur vipat

Eventi i Met Gala në New York ka mbledhur yjet e modës dhe spektaklit nga e gjithë bota.

Ata kanë parakaluar në tapetin e kuq, duke treguar të gjithë sharmin dhe joshjen me veshjet e tyre.

Nga Monica Belluci e cila është shfaqur në krah të Valentinos me një fustan të zi të gjatë, tek Madonna e cila ka befasuar me një fustan të gjatë me dizenjo ushtarake, nga Rihanna, e cila nuk resht se ekzagjeruar me veshjen, deri tek Katy Perry që është shfaqur me një look shumë ndryshe, ja disa nga veshjet e yjeve të kinemasë dhe muzikës në eventin e organizuar nga Anna Wintour.

Por kishte edhe nga ato yje qw dukej sikur nuk kishin veshur asgjw. Këtë herë mikeshat Kendall Jenner, Gigi dhe Bella Hadid, Cara Delevine, e kanë ekzagjeruar pak me veshjen në MetGala, duket dalw pothuajse tw zhveshura.

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/3FD380B700000578-4457030-image-a-393_1493689606597-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/3FD380B700000578-4457030-image-a-393_1493689606597.jpg","attachment_id":"677526"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/ora-8-1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/ora-8-1.jpg","attachment_id":"677549"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/080740281-0b091f40-2aaa-4d77-9827-7c2594b138cd-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/080740281-0b091f40-2aaa-4d77-9827-7c2594b138cd.jpg","attachment_id":"677548"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/080740184-a4ec2440-e3a2-427b-804f-103ceaca8c40-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/080740184-a4ec2440-e3a2-427b-804f-103ceaca8c40.jpg","attachment_id":"677547"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/080740171-9939f125-f4a5-44c9-9805-34818ada9ca4-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/080740171-9939f125-f4a5-44c9-9805-34818ada9ca4.jpg","attachment_id":"677546"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/080739609-6b596b56-08d3-4496-b7bd-17ad14534935-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/080739609-6b596b56-08d3-4496-b7bd-17ad14534935.jpg","attachment_id":"677543"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/080739612-82fe6792-368a-4266-8e79-000921ab4ebf-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/080739612-82fe6792-368a-4266-8e79-000921ab4ebf.jpg","attachment_id":"677544"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/080738471-51594b31-b067-4421-b0ed-71e2e59e4cbb-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/080738471-51594b31-b067-4421-b0ed-71e2e59e4cbb.jpg","attachment_id":"677539"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/080738494-0e8062db-c797-4b7c-9e5e-7dfea3755a22-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/080738494-0e8062db-c797-4b7c-9e5e-7dfea3755a22.jpg","attachment_id":"677540"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/080739052-4cae3c96-08b8-4161-b8c8-abaf0f9f1a01-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/080739052-4cae3c96-08b8-4161-b8c8-abaf0f9f1a01.jpg","attachment_id":"677541"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/080738452-f52b705e-5eec-4126-91e3-0885f63d5b1e-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/080738452-f52b705e-5eec-4126-91e3-0885f63d5b1e.jpg","attachment_id":"677538"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/080738452-f0b88a3b-5f18-4e90-a4cf-886614b4b0a6-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/080738452-f0b88a3b-5f18-4e90-a4cf-886614b4b0a6.jpg","attachment_id":"677537"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/080738418-95081cbe-84f5-4d10-a331-84fb4017a91c-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/080738418-95081cbe-84f5-4d10-a331-84fb4017a91c.jpg","attachment_id":"677535"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/080737901-c27dc191-6c1c-4ae9-be52-1735bdf705dc-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/080737901-c27dc191-6c1c-4ae9-be52-1735bdf705dc.jpg","attachment_id":"677534"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/080737873-34383a05-626a-4989-b448-112bf8c26a54-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/080737873-34383a05-626a-4989-b448-112bf8c26a54.jpg","attachment_id":"677532"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/080737858-abe74f0c-e283-40f8-a18a-5a0f93e405e3-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/080737858-abe74f0c-e283-40f8-a18a-5a0f93e405e3.jpg","attachment_id":"677531"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/080737832-9a14f3b5-3d42-40c8-97e7-c5b1f3274edf-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/080737832-9a14f3b5-3d42-40c8-97e7-c5b1f3274edf.jpg","attachment_id":"677530"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/3FD2536500000578-4457030-image-a-92_1493705625527-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/3FD2536500000578-4457030-image-a-92_1493705625527.jpg","attachment_id":"677529"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/3FD2926D00000578-4457030-image-a-85_1493705625026-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/3FD2926D00000578-4457030-image-a-85_1493705625026.jpg","attachment_id":"677527"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/3FD42D8200000578-4457030-image-a-394_1493689606605-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/3FD42D8200000578-4457030-image-a-394_1493689606605.jpg","attachment_id":"677523"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/1-1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/1-1.jpg","attachment_id":"677520"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/3FD54FBB00000578-4457030-image-a-97_1493705626018-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/3FD54FBB00000578-4457030-image-a-97_1493705626018.jpg","attachment_id":"677524"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/3FD59D0700000578-4457030-image-a-86_1493714342916-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/3FD59D0700000578-4457030-image-a-86_1493714342916.jpg","attachment_id":"677525"}]

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen *