18 qershori/ KQZ shqyrton listat e kandidatëve për deputet, anëtarët e PD bojkotojnë mbledhjen

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve zhvillon mbledhjen e rradhës ku në rend dite është shqyrtimi i listave shumëemërore të kandidatëve për deputetë për zgjedhjet e 18 qershorit. Në tryezën e KQZ po shqyrtohen listat e kandidatëve për deputetë të 9 subjekteve politike, mes tyre PS, FRD dhe Partisë Komuniste. Ndërkaq përfaqësueit e  PD-së në KQZ u … Continue reading 18 qershori/ KQZ shqyrton listat e kandidatëve për deputet, anëtarët e PD bojkotojnë mbledhjen