FOTOT/ 15 vende të mrekullueshme që shumë turistë nuk i njohin

Shumë vende të mahnitshme në botë nuk janë destinacione te njohura turistike sepse është e vështirë për të marrë informacione për ta.

Por ne do t’iu tregojmë disa ishuj fantastik, ujëra të kaltra, fusha me gjelbërim, dhe ujëvara mahnitëse që duken sikur i përkasin përrallave.

Bright Side ka mbledhur 15 vende të fshehta në planetin tonë që shumica e turistëve nuk kanë informacione për eksiztencën e tyre. Mos e humbisni një shans për të qenë ndër hulumtuesit e parë!

Këto vende ndodhen në :  Blagaj, Bosnie Herzegovina.  Huacachina, Peru. Liqeni Hillier, Australi. Plazhi i fshehur, Marieta Island. Meksikë. Ishulli Bella, Itali. Fshati Popeye, Maltë. Toka e kuqe. Dongchuan, Kinë. Ishulli i Florës (bimësisë). Portugali,  “Dera e ferrit” (e njohur dhe si  Darvaza Crater).  Shpella e Saint Marcel d’Ardeche, Francë.  Las Lajas Sanctuary, Kolombi.

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/turizem13-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/turizem13.jpg","attachment_id":"680452"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/turizem-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/turizem.jpg","attachment_id":"680451"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/turizem14-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/turizem14.jpg","attachment_id":"680453"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/turizem12-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/turizem12.jpg","attachment_id":"680450"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/turizem10-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/turizem10.jpg","attachment_id":"680448"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/turizem9-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/turizem9.jpg","attachment_id":"680447"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/turizem8-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/turizem8.jpg","attachment_id":"680446"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/turizem7-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/turizem7.jpg","attachment_id":"680445"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/turizem6-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/turizem6.jpg","attachment_id":"680444"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/turizem5-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/turizem5.jpg","attachment_id":"680443"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/turizem4-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/turizem4.jpg","attachment_id":"680442"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/turizem3-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/turizem3.jpg","attachment_id":"680441"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/turizem2-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/turizem2.jpg","attachment_id":"680440"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/turizem1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/turizem1.jpg","attachment_id":"680439"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/turizem11-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/turizem11.jpg","attachment_id":"680449"}]
                 Loading...