Shpërthen Spartak Ngjela: Çadra nomade, marrëzi e Berishës. Lejimi, bamirësi apo frikë e Ramës e Xhafajt nga barabaria antiligj?!

Avokat Spartak Ngjela akuzon kryeministrin Edi Rama dhe ministrin Punëve të Brendshme  Fatmir Xhafaj për lejimin pa limit të çadrës së opozitës, përkrah Kryeministrisë.

Duke e cilësuar këtë çadër si “nomade” kreu i Partisë Ligj dhe Drejtësi ka shprehur shqetësimin se nuk ka asnjë arësye dhe sens që shqiptarët ta durojnë këtë marrëzi të Berishës në mes të kryeqytetit.

Njëherësh Ngjela hedh dilemën nëse është bamirësi e lëshim apo frikë nga ana e Ramës dhe Bashës që nuk e pastrojnë vendin.

Është turp për një shtet që të lejojë një çadër nomadësh në qëndër të kryeqytetit të vet.

Nga na vinë këta nomadë?

Nuk ka më sens që shqiptarët të durojnë shkeljen pa fund të marrëzisë Berisha në qëndër të Tiranës.

A ka kryeministër normal ky vend, apo ka vënë si kryeministër një nomad që toleron barbarinë?

Po e bën nga bamirësia këtë lëshim kryeministri ynë bashkë me ministrin e Brendshëm, apo ka frikë nga barbaria antiligj?”, shkruan Ngjela në rrjetin social.

REMOTE_ADDR:[]
                 Loading...