FOTOT/ Kur kafshët përciellin dashuri, ja disa nga momentet më të pazakonta

Sipas studimeve të ndryshme që janë bërë, ka shumë kafshe shtëpiake që me të vërteteë kuptojnë  përkushtimin dhe dashurinë që i falet.

Shpesh herë ato shfaqin  një nivel besimi dhe dhembshurije që mbase nuk e gjen tek mjaft njerëz.

Nëse nuk jeni dakord me këtë, ne po ju përciellim disa fotografi si dëshmi të marrëdhënies së shkëlqyer që kanë disa kafshë me fëmijët. Mbase do të bindeni nëse i shihni deri në fund.

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/203105-usar-correa-650-774797bec0-1480579310-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/203105-usar-correa-650-774797bec0-1480579310.jpg","attachment_id":"682343"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/202105-Dzieci-i-koty-2-650-20825ec521-1480579310-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/202105-Dzieci-i-koty-2-650-20825ec521-1480579310.jpg","attachment_id":"682342"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/200805-012-650-e6e8d80ae6-1480579310-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/200805-012-650-e6e8d80ae6-1480579310.jpg","attachment_id":"682344"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/202605-pic_066_clean_790-650-70ddddfb1b-1480579310-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/202605-pic_066_clean_790-650-70ddddfb1b-1480579310.jpg","attachment_id":"682345"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/201255-2-650-80adcc1fac-1480579310-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/201255-2-650-80adcc1fac-1480579310.jpg","attachment_id":"682346"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/202405-jump-by-mc3a1ximo-panc3a9s-650-76e86d3b44-1480579310-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/202405-jump-by-mc3a1ximo-panc3a9s-650-76e86d3b44-1480579310.jpg","attachment_id":"682347"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/201355-2c1244d7bd0aec3fe6c44bb07f5290cb_iuxhTdRY6JJ1J38B795mN6-650-60a3a7f87d-1480579310-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/201355-2c1244d7bd0aec3fe6c44bb07f5290cb_iuxhTdRY6JJ1J38B795mN6-650-60a3a7f87d-1480579310.jpg","attachment_id":"682348"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/201155-1365540059454-650-e304d1ff6b-1480579310-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/201155-1365540059454-650-e304d1ff6b-1480579310.jpg","attachment_id":"682350"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/201605-5d68e5c53ef8d06b33b4ac2d19f09b23-650-e533c0b2f6-1480579310-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/201605-5d68e5c53ef8d06b33b4ac2d19f09b23-650-e533c0b2f6-1480579310.jpg","attachment_id":"682351"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/202305-giant-18-650-d6fd458e23-1480579310-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/202305-giant-18-650-d6fd458e23-1480579310.jpg","attachment_id":"682352"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/200955-1-650-08d39e4405-1480579310-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/200955-1-650-08d39e4405-1480579310.jpg","attachment_id":"682353"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/201205-2-650-8f5d99a664-1480579310-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/201205-2-650-8f5d99a664-1480579310.jpg","attachment_id":"682354"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/200855-026b5c4039742e6214f229940a4b58fd-650-b3120139fb-1480579310-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/200855-026b5c4039742e6214f229940a4b58fd-650-b3120139fb-1480579310.jpg","attachment_id":"682355"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/201955-c59c4997-2e1a-4748-99ee-f1d591ce3090-650-e30909f2cd-1480579310-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/201955-c59c4997-2e1a-4748-99ee-f1d591ce3090-650-e30909f2cd-1480579310.jpg","attachment_id":"682356"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/200905-053012_0444_21-650-5cbf78d827-1480579310-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/200905-053012_0444_21-650-5cbf78d827-1480579310.jpg","attachment_id":"682357"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/201105-12-650-b8ec7a48be-1480579310-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/201105-12-650-b8ec7a48be-1480579310.jpg","attachment_id":"682358"}]

2 komente në “FOTOT/ Kur kafshët përciellin dashuri, ja disa nga momentet më të pazakonta”

  1. asd says:

    Kafshet te mesojne te behesh human.

    1. Eh.. says:

      Fiks fare dhe nëse do të shikosh sa human është njeriu shikoje se si e ka marrëdhënien me kafshën.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen *