FOTOT/ “Vado in Albania…”

Media të rëndësishme botërore, prej kohësh shkruajnë për bukuritë fantastike të Shqipërisë.

Vendi ynë këshillohet si një nga destinacionet e mira turistike.

Në rrjetet sociale ndërkohë, të huajt kanë hapur me dhjetra faqe që tregojnë bukuritë e shqipërisë dhe ftojnë turistët ta vizitojnë atë.

Një prej tyre është edhe “Vado in Albania – Do shkoj në Shqipëri”, që fton turistët italianë të vizitojnë Shqipërinë.

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/shqiperi-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/shqiperi.jpg","attachment_id":"682667"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/shqiperi-10-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/shqiperi-10.jpg","attachment_id":"682669"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/shqiperi-11-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/shqiperi-11.jpg","attachment_id":"682670"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/shqiperi-12-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/shqiperi-12.jpg","attachment_id":"682671"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/shqiperi-13-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/shqiperi-13.jpg","attachment_id":"682672"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/shqiperi-14-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/shqiperi-14.jpg","attachment_id":"682673"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/shqiperi-15-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/shqiperi-15.jpg","attachment_id":"682674"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/shqiperi-16-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/shqiperi-16.jpg","attachment_id":"682677"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/shqiperi-18-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/shqiperi-18.jpg","attachment_id":"682686"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/shqiperi-1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/shqiperi-1.jpg","attachment_id":"682668"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/shqiperi-17-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/shqiperi-17.jpg","attachment_id":"682682"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/shqiperi-19-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/shqiperi-19.jpg","attachment_id":"682687"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/shqiperi-20-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/shqiperi-20.jpg","attachment_id":"682694"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/shqiperi-21-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/shqiperi-21.jpg","attachment_id":"682695"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/shqiperi-22-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/shqiperi-22.jpg","attachment_id":"682696"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/shqiperi-3-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/shqiperi-3.jpg","attachment_id":"682697"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/shqiperi-4-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/shqiperi-4.jpg","attachment_id":"682698"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/shqiperi-5-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/shqiperi-5.jpg","attachment_id":"682699"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/shqiperi-6-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/shqiperi-6.jpg","attachment_id":"682700"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/shqiperi-7-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/shqiperi-7.jpg","attachment_id":"682701"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/shqiperi-8-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/shqiperi-8.jpg","attachment_id":"682702"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/shqiperi-9-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/shqiperi-9.jpg","attachment_id":"682703"}]

4 komente në “FOTOT/ “Vado in Albania…””

  1. Miu i arave says:

    Obobo, sivjet do na mbysë turizmi…(?!) Do dhitemi n’ tlyn (gjalpë)-thonë shkodranët… Do dhitemi n’pare- do thonë sivjet… Hahahahahaaaaaaa…..nuk bëhet turizmi me fotografi dhe pordhë alla shqiptarçe, more debila…!

  2. alb sapun says:

    Vadiamo a Greqia

  3. perrallat says:

    Edhe nga keto foto edhe dallohet fukaralleku, madje me keq se ne shtete qe jane shume here me te varfra se Shqiperia. Pamje te tilla natyrore ka neper bote sa te duash. Kjo tregon qe Shqiperise i duhet dicka me shume sesa thjeshte disa male, liqene dhe detra per te bere turizem. Eshte lloji i vendit qe ka nevoje te ofroje sherbime konkuruese, jo thjeshte pejsazhe te bukura. Pejsazhet e bukura i ka kush i ka, s’ka ngel puna te Shqiperia.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen *