FOTOT/ Male, liqene, dëborë thjesht bukuri natyrore spektakolare

Parku Kombëtar Los Glaciares, duke qenë parku i dytë më i madh në Argjentinë shtrihet në një sipërfaqe prej 759,000 hektarë përgjatë kufirit kilian.

Në këtë park ka një ndërthyrje të maleve, liqeneve dhe pyjeve të cilat të ofrojnë një pamje të bukur. Parku Kombëtar i Los Glaciares vizitohet nga turistë të shumtë.

Adhuruesit e dëborës, të cilët janë të entuziazmuar nga akullnajat e mëdha dhe kanë dashuri ekstreme për natyrën, nuk mund të humbasin një vend si Parku Kombëtar i Los Glaciares.

Më poshtë shikoni këtë bukuri natyrore fantastike.

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/parku-kombetar-12-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/parku-kombetar-12.jpg","attachment_id":"683509"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/parku-kombetar-9-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/parku-kombetar-9.jpg","attachment_id":"683506"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/parku-kombetar-8-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/parku-kombetar-8.jpg","attachment_id":"683505"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/parku-kombetar-7-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/parku-kombetar-7.jpg","attachment_id":"683504"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/parku-kombetar-6-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/parku-kombetar-6.jpg","attachment_id":"683503"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/parku-kombetar-5-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/parku-kombetar-5.jpg","attachment_id":"683502"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/parku-kombetar-14-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/parku-kombetar-14.jpg","attachment_id":"683511"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/parku-kombetar-13-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/parku-kombetar-13.jpg","attachment_id":"683510"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/parku-kombetar-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/parku-kombetar.jpg","attachment_id":"683512"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/parku-kombetar-10-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/parku-kombetar-10.jpg","attachment_id":"683507"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/parku-kombetar-4-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/parku-kombetar-4.jpg","attachment_id":"683501"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/parku-kombetar-3-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/parku-kombetar-3.jpg","attachment_id":"683500"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/parku-kombetar-2-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/parku-kombetar-2.jpg","attachment_id":"683499"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/parku-kombetar-1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/parku-kombetar-1.jpg","attachment_id":"683498"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/parku-kombetar-11-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/parku-kombetar-11.jpg","attachment_id":"683508"}]

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen *