FOTOT nga pylli me bambu në Kioto, një nga më fantastikët në Japoni

Pylli i bambuve Sagano gjendet në veri-perëndim të Kiotos në Japoni dhe mbulon një zonë prej 16 km/katror.

Ai është një nga ambjentet mjedisore më të bukur në të gjithë Japoninë, jo vetëm se është një bukuri natyrore por edhe për shkak të fërshëllimës së erës që bëhet në momentin që ajo fryn nëpër bambutë e trasha.

Pylli i bambuve Sagano gjendet rreth 30 minuta me tren larg nga Kioto.

Atje zhurma e çdutitëshme që vjen nga era dhe bukuria mahnitëse do t’iu bëj që të futeni në mendime të thella dhe të shijoni këtë pamje mbraslënëse.

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/bambu6-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/bambu6.jpg","attachment_id":"683394"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/bambu12-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/bambu12.jpg","attachment_id":"683400"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/bambu10-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/bambu10.jpg","attachment_id":"683398"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/bambu7-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/bambu7.jpg","attachment_id":"683395"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/bambu8-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/bambu8.jpg","attachment_id":"683396"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/bambu9-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/bambu9.jpg","attachment_id":"683397"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/bambu11-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/bambu11.jpg","attachment_id":"683399"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/bambu5-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/bambu5.jpg","attachment_id":"683393"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/bambu4-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/bambu4.jpg","attachment_id":"683392"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/bambu3-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/bambu3.jpg","attachment_id":"683391"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/bambu1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/bambu1.jpg","attachment_id":"683390"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/bambu-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/bambu.jpg","attachment_id":"683389"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/2bambu-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/2bambu.jpg","attachment_id":"683388"}]

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen *