FOTOT/ Mrekullia e natyrës…

Parku Kombëtar i Liqeneve të Plitvicës është një nga parqet më të vjetra kombëtare në Evropën Juglindore dhe parku më i madh kombëtar në Kroaci.

Parku Kombëtar u themelua në vitin 1949 dhe ndodhet në zonën karstike malore të Kroacisë qendrore, në kufirin me Bosnjë dhe Hercegovinës.

Lidhja e rëndësishme rrugore veri-jug, e cila kalon nëpër zonën e parkut kombëtar, lidh brendësinë kroate me rajonin bregdetar të Adriatikut.

Çdo vit, këtë vend e vizitojnë më shumë se 1 milion turistë. Pamja që të ofron ky park është me të vertëtët mreslënëse.

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/kroaci9-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/kroaci9.jpg","attachment_id":"685333"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/kroaci10-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/kroaci10.jpg","attachment_id":"685334"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/kroaci8-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/kroaci8.jpg","attachment_id":"685332"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/kroaci7-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/kroaci7.jpg","attachment_id":"685331"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/kroaci6-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/kroaci6.jpg","attachment_id":"685330"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/kroaci5-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/kroaci5.jpg","attachment_id":"685329"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/kroaci4-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/kroaci4.jpg","attachment_id":"685328"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/kroaci2-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/kroaci2.jpg","attachment_id":"685326"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/kroaci1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/kroaci1.jpg","attachment_id":"685325"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/kroaci-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/kroaci.jpg","attachment_id":"685324"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/kroaci3-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/kroaci3.jpg","attachment_id":"685327"}]

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen *