FOTOT/ Ja si të luani dhe mbani fëmijët tuaj pa bërë rrëmujë

Këto fotografi janë shpërndarë nga prindër të ndryshën të cilat kanë gjetur mënyra nga më të çuditshmet se si t’i mbajnë fëmijët e tyre dhe të luajnë me ata edhe kur janë duke pirë një shife birre.

Në fotografitë e mëposhtë do të shikoni se si një prind i ka vendosur një jelek fëmijes së tij me një girë poshtë që ai të mos lëvizi nga krevati.

Ndërsa në një fotografi tjetër do të shikoni se si një nënë kishte vënë pasqyrën në atë mënyrë që të “spiunonte”, shikonte  se çfarë bëjnë fëmijët tek dhoma e tyre.

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/femijet4-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/femijet4.jpg","attachment_id":"686452"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/femijet3-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/femijet3.jpg","attachment_id":"686451"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/femijet1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/femijet1.jpg","attachment_id":"686449"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/femijet2-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/femijet2.jpg","attachment_id":"686450"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/femijet7-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/femijet7.jpg","attachment_id":"686455"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/femijet8-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/femijet8.jpg","attachment_id":"686456"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/femijet9-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/femijet9.jpg","attachment_id":"686457"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/femijet-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/femijet.jpg","attachment_id":"686448"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/femijet5-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/femijet5.jpg","attachment_id":"686453"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/femijet6-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/femijet6.jpg","attachment_id":"686454"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/femijet11-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/femijet11.jpg","attachment_id":"686459"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/femijet12-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/femijet12.jpg","attachment_id":"686460"}]

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen *