FOTOT/ Kina një vend i mrekullueshëm që duhet vizituar…

Këto pamje fantastike vijnë nga Kina. Mrekullia natyrore, kultura e lashtë dhe modernizimi e bëjnë Kinën që të jetë një destinacion i preferuar për turistët.

Atje do të gjeni fusha të shumta të mbjella me oriz dhe vende të shumta historike dhe arkeologjike. Në fotografitë që do të sjellim për ju pak më poshtë do të shikoni pamje nga më të ndryshmet të cilat kanë një gjë të përbashkët, pamjen mahnitëse.

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/kine16-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/kine16.jpg","attachment_id":"688832"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/kine-2-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/kine-2.jpg","attachment_id":"688815"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/kine2-1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/kine2-1.jpg","attachment_id":"688817"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/kine3-1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/kine3-1.jpg","attachment_id":"688818"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/kine4-1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/kine4-1.jpg","attachment_id":"688819"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/kine5-1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/kine5-1.jpg","attachment_id":"688820"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/kine1-1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/kine1-1.jpg","attachment_id":"688816"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/kine6-1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/kine6-1.jpg","attachment_id":"688821"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/kine7-1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/kine7-1.jpg","attachment_id":"688822"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/kine8-1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/kine8-1.jpg","attachment_id":"688823"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/kine9-1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/kine9-1.jpg","attachment_id":"688824"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/kine10-1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/kine10-1.jpg","attachment_id":"688826"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/kine12-1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/kine12-1.jpg","attachment_id":"688828"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/kine13-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/kine13.jpg","attachment_id":"688829"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/kine14-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/kine14.jpg","attachment_id":"688830"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/kine15-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/kine15.jpg","attachment_id":"688831"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/kine17-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/kine17.jpg","attachment_id":"688833"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/kine18-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/kine18.jpg","attachment_id":"688834"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/kine19-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/kine19.jpg","attachment_id":"688837"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/kine20-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/kine20.jpg","attachment_id":"688838"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/kine21-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/kine21.jpg","attachment_id":"688839"}]

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen *