FOTOT/ Këngëtarja shqiptare shfaqet seksi në Kanë…

Këngëtarja me origjinë shqiptare Rita Ora është shfaqur mjaft joshëse gjatë mbrëmjes së djeshme  në festën De Grisogon e organizuar në Kanë.

E veshur me një fustan të shkurtër ngjyrë blu dhe më një dekolte të hapur, i cili i ekspozonte këmbët dhe pjesën e gjoksit, Rita dukej perfekte.

Këngëtarja me famë botërore  ndodhet në Francë për Festivalin e 70 të Filmit në Kanë.

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/rita-9-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/rita-9.jpg","attachment_id":"691049"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/rita2-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/rita2.jpg","attachment_id":"691051"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/rita3-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/rita3.jpg","attachment_id":"691052"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/rita4-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/rita4.jpg","attachment_id":"691053"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/rita7-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/rita7.jpg","attachment_id":"691056"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/rita6-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/rita6.jpg","attachment_id":"691055"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/rita5-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/rita5.jpg","attachment_id":"691054"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/rita8-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/rita8.jpg","attachment_id":"691057"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/rita9-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/rita9.jpg","attachment_id":"691058"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/rita10-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/rita10.jpg","attachment_id":"691059"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/rita11-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/rita11.jpg","attachment_id":"691060"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/rita12-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/rita12.jpg","attachment_id":"691061"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/rita13-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/rita13.jpg","attachment_id":"691063"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/rita14-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/rita14.jpg","attachment_id":"691064"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/rita133-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/rita133.jpg","attachment_id":"691065"}]
                 Loading...