FOTOT/ Përsëri Bella Hadid tregon format

Super modelja Bella Hadid ndodhet në Monako nën shoqërinë e disa miqve të saj.

Ajo është fotografuar  tek merrte rrezet e diellit në një jaht dhe teksa bënte xhiro me një motor uji.

20  vjeçarja e veshur me bikini te zeza nuk ka mundur që t’i shpëtojë syrit të fotografëve.

Bella prej Festivalit të 70 të filmit në Kanë ku mahniti fansat me bukurinë dhe veshjen e saj, vijon që të jetë në vëmëndjen e përditshme të medias.

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/bella2-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/bella2.png","attachment_id":"694605"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/bellla-1-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/bellla-1.png","attachment_id":"694619"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/bella15-2-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/bella15-2.jpg","attachment_id":"694616"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/bella3-6-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/bella3-6.jpg","attachment_id":"694606"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/bella4-6-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/bella4-6.jpg","attachment_id":"694607"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/bella6-6-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/bella6-6.jpg","attachment_id":"694609"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/bella7-6-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/bella7-6.jpg","attachment_id":"694610"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/bella5-6-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/bella5-6.jpg","attachment_id":"694608"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/bella9-6-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/bella9-6.jpg","attachment_id":"694612"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/bella11-5-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/bella11-5.jpg","attachment_id":"694613"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/bella13-2-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/bella13-2.jpg","attachment_id":"694614"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/bella14-2-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/bella14-2.jpg","attachment_id":"694615"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/bella16-1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/bella16-1.jpg","attachment_id":"694617"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/bella17-1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/bella17-1.jpg","attachment_id":"694618"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/bella-17-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/bella-17.jpg","attachment_id":"694604"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/bella8-6-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/bella8-6.jpg","attachment_id":"694611"}]

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen *