FOTOT/ Bishat ushtarake i “dorëzohen pushtetit” të natyrës

Natyra dhe koha gjithmonë ecin përprara. Çdo luftë ka fund. Pa marrë parasysh se çfarë bëjnë njerëzit, natyra dhe koha do të gjejnë mënyrat e tyre për të rregulluar dëmin.

Në pamjet që do të sjelim për ju pak më poshtë do të shikoni disa makineri luftë si tanke apo avionë të cilat u janë “dorëzuar” pushtetit të natyrës

Këto “bisha” ushtarake që përkujtojnë luftërat mund të gjenden në të gjithë botën,  në oqeanet e thella, xhungla të egra, ishujt e thatë  dhe madje edhe në Antarktidë!

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/TANKU1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/TANKU1.jpg","attachment_id":"696059"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/TANKU2-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/TANKU2.jpg","attachment_id":"696060"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/15.-wikimedia-640x426-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/15.-wikimedia-640x426.jpg","attachment_id":"696056"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/16.-flickr-640x480-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/16.-flickr-640x480.jpg","attachment_id":"696057"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/TANKU4-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/TANKU4.jpg","attachment_id":"696062"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/TANKU5-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/TANKU5.jpg","attachment_id":"696063"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/TANKU6-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/TANKU6.jpg","attachment_id":"696064"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/TANKU7-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/TANKU7.jpg","attachment_id":"696065"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/TANKU9-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/TANKU9.jpg","attachment_id":"696067"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/TANKU11-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/TANKU11.jpg","attachment_id":"696068"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/TANKU13-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/TANKU13.jpg","attachment_id":"696070"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/TANKU14-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/TANKU14.jpg","attachment_id":"696071"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/TANKU15-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/TANKU15.jpg","attachment_id":"696072"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/TANKU16-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/TANKU16.jpg","attachment_id":"696073"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/TANKU17-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/TANKU17.jpg","attachment_id":"696074"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/TANKU18-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/TANKU18.jpg","attachment_id":"696075"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/TANKU19-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/TANKU19.jpg","attachment_id":"696076"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/TANKU20-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/TANKU20.jpg","attachment_id":"696077"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/TANKU21-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/TANKU21.jpg","attachment_id":"696078"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/TANKU3-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/TANKU3.png","attachment_id":"696061"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/TANKU8-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/TANKU8.jpg","attachment_id":"696066"}]

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen *