APD: Kemi dërguar të gjithë listën e kanditatëve tanë për verifikimin e pastërtisë së figurës

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Whatsapp

Pas artikujve të ditës së sotme të publikuara nga media e shkruar ku pretendohet që 18 parti politike kanë refuzuar të kërkojnë verifikimin e pastërtisë së figurës nga Autoriteti për Informim mbi Dokumentet e ish-Sigurimit të Shtetit:

Dëshirojmë të ndajmë me opinionin publik faktin se: Aleanca Popullore për Drejtësi ka depozituar pranë Autoritetit për Informim mbi Dokumentet e ish-Sigurimit të Shtetit më datë 11/05/2017 me nr. Prot 27, Listën Shumëemërore Totale dhe të gjithë formularët kërkesa për verifikimin e pastërtisë së figurës për kandidatët e saj.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Whatsapp
REMOTE_ADDR:[]
        
        Loading...
        

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen *