FOTOT/ Bukuri natyrore e “pakufijshme”

Kjo mrekulli natyrore gjendet në qytetin Ao Nang në Tajlandë.

Falë detit të pastër e të ngrohtë dhe peizazhit fantastik e bëjnë këtë vend që të jetë mjaft atraktiv për turistët.

Të shumtë janë ata turistë që kur shkojnë atje e kanë të pamundur që të mos bëjnë një lundrim me varkat karakteristike të zonës dhe të shijojnë bukuritë e brigjeve detare që gjenden aty.

Në pamjet që do të sjellim për ju pak më poshtë do të shikoni që në këto vende bukuria natyrore është me të vërtetë e pakufijshme.

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/tailande1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/tailande1.jpg","attachment_id":"696978"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/tailande3-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/tailande3.jpg","attachment_id":"696979"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/tailande4-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/tailande4.jpg","attachment_id":"696980"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/tailande6-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/tailande6.jpg","attachment_id":"696982"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/tailande7-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/tailande7.jpg","attachment_id":"696983"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/tailande8-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/tailande8.jpg","attachment_id":"696984"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/tailande9-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/tailande9.jpg","attachment_id":"696985"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/tailande11-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/tailande11.jpg","attachment_id":"696987"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/tailande13-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/tailande13.jpg","attachment_id":"696989"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/tailande14-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/tailande14.jpg","attachment_id":"696990"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/tailande15-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/tailande15.jpg","attachment_id":"696991"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/tailande16-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/tailande16.jpg","attachment_id":"696992"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/tailande5-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/tailande5.jpg","attachment_id":"696981"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/tailande10-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/tailande10.jpg","attachment_id":"696986"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/tailande-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/tailande.jpg","attachment_id":"696977"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/tailande12-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/tailande12.jpg","attachment_id":"696988"}]

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen *